4 tipuri eco de pardoseala

4 tipuri eco de pardoseala

Pluta

Placile de pluta incep sa creasca lent in popularitate, in principal datorita naturii ecologice a acestui tip de material. Acest material este preluat din cortexul regenerativ al arborilor de pluta, ceea ce inseamna ca arborele real este permis sa creasca in mod natural si sa reproduca mai mult din materialul de pluta. In plus, podeaua din pluta este un material izolat si hipoalergenic.

Lemn de esenta tare

Arborii din lemn tare pot fi recoltati in mod durabil prin gestionarea padurilor pentru a favoriza nevoile spirituale, culturale, ecologice, economice si sociale ale mediului local. Orice lemn obtinut folosind tehnici durabile va primi stampila Consiliului de Management al Padurilor (FCS). Alegerea de a cumpara apartamentul cu o stampila FCS, obtineti lemnul obtinut folosind cele mai ecologice metode posibile.

Cherestele reciclate

O optiune complet verde pentru a obtine surse de lemn pentru podele sau proiecte de constructii este cheresteaua reciclata. Acesta este procesul usor de recuperare a cherestelei din structurile vechi (hambare, depozite, cladiri fabricate etc.) care nu mai sunt utilizate.

Refacerea pardoselilor existente

Pentru persoanele cu podele vechi deja instalate in casa, lucrul perfect de facut ar fi sa investesti timpul si efortul in slefuirea si refinisarea pardoselilor din lemn existente si aceasta este optiunea cea mai putin costisitoare. O alta procedura similara de reparare si inlocuire poate fi finalizata cu deteriorarea laminatului.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.