5 idei pentru pardoseala

5 idei pentru pardoseala

Linoleum

Linoleumul este rezistent la foc si non-poros, ceea ce il face excelent pentru persoanele cu alergii, este fabricat din materiale naturale si este biodegradabil.

Cauciuc

Cauciuc natural fabricat dintr-un copac din cauciuc este regenerabil, dar cauciucul sintetic nu este decat daca este reciclat.

Podele reciclate

Acesta este orice tip de pardoseala care a fost folosit inainte este vazut ca fiind „reciclat”, de exemplu, placi, cherestea. In loc sa aruncam pardoseala veche, renovarea si reciclarea, aceasta o salveaza de la depozitul de deseuri.

Podea naturala

Podeaua din materiale ne-sintetice, cum ar fi coji de nuca de cocos sau lana, este o optiune extraordinara, dar asigurati-va ca folositi si un adeziv si un substrat ecologic.

Lemn prelucrat

Pardoselile din lemn sunt fabricate din fibre de lemn sau din furnir tratat cu fenolformaldehida. Exemple de lemn prelucrat sunt OSB, PFL si placaj. In comparatie cu podele din lemn masiv, lemnul fabricat este mai accesibil, dar nu este la fel de durabil ca si lemn masiv. Lemnul trebuie sa fie intretinut in mod regula. De asemenea, exista podele din lemn proiectate FSC pentru a fi uree-formaldehida libera pentru casele verzi. Acest tip de lemn prelucrat asigura durabilitate, calitate si putin pana la eliminarea substantelor nocive.

 

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.