5 motive pentru a alege Balta Corata

Pescuit-balta

Pescuitul este o activitate relaxantă și mai ales provocatoare ce a devenit o pasiune pentru tot mai mulți Bucureșteni. Oamenii iubesc pescuitul deoarece acesta reprezintă un mod minunat de a evada din agitația și stresul capitalei.

Cu toate acestea, să fii pescar nu este ușor. Cea mai mare provocare apare atunci când trebuie să găsești o baltă pentru a pescui. Pentru care sunt în căutarea unui loc bun pentru pescuit, am decis ca în acest articol să le oferim o recomandare: Banda Corata.

Iar pentru a fi cât mai covingători, vom oferi 5 motive care sigur îi vor convinge pe pescari să aleagă așa cum le-am recomandat:

Poți pescui pește 100% BIO

Greu mai găsești astăzi o baltă unde peștele să fie hrănit natural și mai ales sănătos. Dacă îți dorești să te bucuri de prada capturată, cu siguranță ai vrea ca peștele pe care îl gătești să fie sănătos și mai ales gustos.

Ei bine, află că dacă vei alege balta pe care noi o recomandăm, vei prinde doar pește crescut și hrănit numai cu cereale 100% bio, așa că și gustul va fi pe măsură.

Amenajare într-un mod foarte plăcut

Sigur ai vrea să ai parte de o experiență de pescuit cât mai plăcută și mai relaxantă. Pentru a avea parte de ea, este important ca balta să fie amenajată corespunzător. Balta Corata îți oferă acces la complex turistic cu lac de pescuit de care sigur te vei bucura și tu dacă ești iubitor declarat al naturii în formă pură.

Cazare pentru pescarii care vor mai mult

Iubești pescuitul cu toată inima? Cel mai probabil că o singură zi de pescuit nu este suficientă pentru tine. Ori poate că ai vrea să stai și peste noapte. Este greu să te desparți de o baltă bună, care îți oferă pește din belșug, motiv pentru care există opțiunea de a te caza. Camerele sunt situate chiar pe malul lacului, moderne și confortabile, pentru a fi cu ochii pe lansetele și undițele tale.

Activități de angrement

Nu toată lumea iubește să pescuiască. Chiar dacă e greu de crezut, există și astfel de oameni. Dacă mergi cu familia sau cu mai mulți prieteni, iar în grup există persoane care nu iubesc să pescuiască, atunci ei vor avea la dispoziție mai multe activități de agrement așa cum sunt plimbările cu bicicleta. Sună bine? Noi credem că da.

Restaurant și terasă

Sunt zile când nu prinzi nimic, oricât de bun pescar ai fi. Cu toate acestea, foamea apare chiar și atunci când nu prinzi nimic, motiv pentru care restaurantul și terasa de pe malul lacului reprezintă o facilitate grozavă.

Te-am convins să vizitezi și tu balta Corata? Sperăm că da și suntem siguri că nu vei regreta această alegere.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.