Andrea Bocelli: „Veronica m-a facut sa alerg din nou”

Andrea bocelli

Tenorul Andrea Bocelli, unul dintre cântaretii clasici cel mai bine vândut cu noul sau CD „Amore” se plimba pe patine cu rotile pe strada Forte dei Marmi impreuna cu tânara lui amica Veronica Berti. „Cu ea, am regasit bucuria de a trai, si dorinta de a cânta in continuare” – ii place sa repete artistul italian cel mai iubit din lume.

Forte dei Marmi. Andreea Bocelli, 47 de ani, se antreneaza in compania unei tinere domnisoare, Veronica Berti, 24 de ani. Tenorul si Veronica ( a studiat comunicarea), sunt impreuna din 2002.

In alta fotografie. Andrea Bocelli impreuna cu Veronica si baietii: Amos in vârsta de 11 ani si Mateo in vârsta de 8 ani. Ambii copii au rezultat din casnicia tenorului cu Enrica Cenzatti. Andrea a dat publicului recent un album cu muzica clasica sentimentala „Amore”, album care este in topurile de vânzari in Italia si in lume.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.