Ashton Kutcher, geniul tanar al filmului contemporan

ashton kutcher

La doar 36 de ani, Ashton Kutcher e unul dintre actorii cei mai populari contemporani, atat in randul fanilor comediilor (doar il interpreteaza pe Walden Schmidt in “Two and a Half Men” din 2010 incoace), cat si in randul fanilor dramelor (cel mai recent rol fiind in postura lui Steve Jobs in filmul omonim). Putina lume stie insa ca Ashton Kutcher colaboreaza si pe parte regizorala la multe dintre filmele pe care le “pastoreste”. De exemplu, stiati ca a fost producatorul executiv al unor filme de succes precum “Room 401″ sau “The Butterfly Effect”? Toate aceste pelicule sunt disponibile pe site-urle de filme  online HD, acolo unde puteti vedea si celelalte productii ale lui Kutcher.

Pelicula prin care Ashton Kutcher si-a facut debutul ca actor a fost “Coming Soon”, acolo unde l-a jucat pe Louie, un film relativ modest, dar care a fost piatra de temelie pe care actorul si-a construit cariera. Din 1999 si pana acum, a jucat in filme precum “Just Married”, “Valentine’s Day”, “Guess Who”, “What Happnes in Vegas” si “Jobs”, ultimul fiind probabil cel mai de succes film al sau, in care a demonstrat ca nu e potrivit doar pentru comedii, ci si pentru filme serioase. In fond, rolul de Steve Jobs ar fi pus probleme oricui si multi probabil nici nu l-ar fi acceptat. Kutcher, in schimb, nu numai ca l-a acceptat, dar l-a si jucat magistral. Productia o puteti vedea pe orice site de filme online HD (recomandam sa fie vizionat in HD, mai ales pentru a putea vedea pana si micile grimase specifice lui Jobs, pe care Ashton a reusit sa le imite la perfectie.

Din 2010 incoace, de atunci cand Ashton Kutcher a fost concediat de catre cei de la ABC, Kutcher joaca si rolul lui Walden Schmidt, un tanar miliardar care, in ciuda eforturilor, pare sa nu-si gaseasca perechea. El locuieste in aceeasi casa, pe care a cumparat-o de la fratele lui Charlie si pe care inca il gazduieste, in ciuda faptului ca acesta nu-i plateste chirie si nici nu contribuie prea mult la cheltuieli.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.