Bambusul, o idee pentru podea

Bambusul, o idee pentru podea

Sustenabilitatea este in mintea tuturor si poate fi o prioritate pentru cumparatori si renovatori de case noi. Folosirea podelelor regenerabile sau reciclate reduce cererea de mediu, obtinandu-se cladiri sanatoase si trainice. In plus fata de aceste beneficii, podelele nu trebuie sa arate „rustic” si sunt disponibile in multe optiuni care sunt, de asemenea, atractive. Daca va ganditi la actualizarea planului sau a cladirii de la inceput, puteti lua in considerare cateva optiuni durabile pentru optiunile ecologice. Exista multe optiuni disponibile prietenos cu mediul inconjurator.

Ce tipuri de optiuni de podele durabile puteti alege?

Bambus
Bambusul este cel mai popular printre optiunile de podele din lemn montate acasa. O podea de bambus poate fi puternica si rezistenta ca artar si stejar si este semnificativ mai rezistenta la zgarieturi decat pinul. Mai mult decat atat, are un aspect foarte special, care este foarte atractiv.

Un motiv bun pentru utilizarea podelelor din bambus este posibilitatea de a aduce copaci la fiecare 5 sau 6 ani, ceea ce este semnificativ diferit de arborii traditionali, care poate dura pana la 100 de ani pentru a fi pregatiti pentru recoltare.

Din multe motive, bambusul este astazi una dintre cele mai utilizate resurse regenerabile.  Interesant, exista chiar si specii de bambus care cresc atat de repede incat le puteti vedea crescand.

Multi firme care respecta mediul considera ca bambusul este cel mai ecologic produs si il folosesc in aproape orice, de la acoperirea peretilor pana la covoare. Un exemplu este covorasele de bambus care pot fi gasite in toate dimensiunile si formele posibile si pot adauga dimensiuni diferite camerei, in functie de alegere.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.