Berea care se formeaza direct in stomac – I

Berea care se formeaza direct in stomac

Bere. Ne croim cu ea. Sarbatorim impreuna cu prietenii. Si, in cazul unor putini selectati, o facem direct in burta. Stai ce?

Da este adevarat. Unii oameni fac bere in propria lor burta, dar chiar nu este la fel de convenabil cum pare. Oamenii cu aceasta afectiune au fost arestati pentru ca au condus in cunostinta de cauza sub influenta alcoolului si au fost acuzati de membrii familiei si de profesionistii medicali ca sunt „bautori ascunsi”.

Pentru persoanele afectate de sindromul auto-berariei, simplul act de a manca alimente bogate in carbohidrati – baghete, paste, soda zaharoasa – va lansa o serie de evenimente gastrointestinale nefericite care au ca rezultat un nivel ridicat de alcool din sange.

Pentru majoritatea oamenilor, sistemul gastrointestinal produce niveluri minime de etanol in timpul digestiei normale. Pentru cei cu sindrom auto-bere, o supraagregare a uneia din mai multe tulpini de drojdie comuna sau bacterii determina o reactie extrema. Afectiunea face ca cei afectati sa aiba semnele si simptomele intoxicatiei cu alcool – chiar daca nu au ingerat nici o picatura de alcool.

Desi rar, sindromul auto-berarie afecteaza atat adultii, cat si copiii si se crede ca nu este diagnosticat pe scara larga. Drept urmare, oamenii prezinta reactii adverse care sunt provocate de alte maladii, cum ar fi sindromul de oboseala cronica, intestinul iritabil sau pierderea memoriei. Ei experimenteaza viata printr-o lentila varsatoare, eructanta, ametita.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.