Biliardul – printre cele mai populare jocuri online cu bile

biliard

Biliardul a fost şi este în continuare unul dintre cele mai iubite şi mai populare jocuri de pe planetă. Şi asta pentru că poate fi învăţat foarte uşor, nu are reguli complicate şi poate fi, de asemenea, practicat de aproape oricine.

Biliardul provine din Franţa, a fost inventat acum mai bine de 500 de ani şi la început se juca afară, pe iarbă. Ulterior, la începutul secolului XX, biliardul a fost mutat pe mese, în săli, iar apoi, odată cu expansiunea calculatorului şi a internetului, jocul de billiard a căpătat astfel o nouă însemnătate.

În acest sens au apărut jocurile video şi cele online ce au transpus biliardul într-o altă dimensiune. Jocurile online s-au bucurat de o popularitate neaşteptată, doar că, la prima vedere, alterau puţin din valoarea iniţială a jocului. Însă până la urmă s-a dovedit a nu fi aşa, jocurile online contribuind din contră, la o mai mare popularitate a biliardului.

Pentru că jocurile simple, cu bile, atrag foarte mulţi useri pe siteurile ce oferă jocuri online, biliardul a început să fie jucat de milioane de internauţi de pe întreaga planetă. Pe un astfel de site este facil sa te joci doar cu ajutorul unui mouse să alegi jocul preferat dintr-o varietate de multe alte jocuri cu bile.

Faţă de biliardul convenţional, ce se joacă cu ajutorul unui tac, misiunea ta fiind să loveşti bilele în aşa fel încât să le introduci în cele şase găuri ale mesei, jocurile online cu biliard sunt recomandate mai ales celor care îndrăgesc acest joc dar nu au timp să meargă până într-un local prevăzut cu mese de biliard. Astfel, cei mai comozi, pot accesa un site cu jocuri biliard, şi pot juca apoi în voie, cât timp doresc, fără să plătească absolut nimic, deoarece jocurile online sunt gratuite.

De asemenea, jocurile online oferă avantajul că poţi alege din gamă impresionantă de jocuri, care de care mai interesante şi mai trăznite.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.