Busteni, statiunea favorita a romanilor pasionati de munte

Busteni

Busteni-ul este cel mai frumos oras de pe Valea Prahovei, orasul e foarte curat iar peisajul deosebit incanta pe oricine. Statiunea este invecinata la nord cu statiunile Azuga si Predeal, iar la sud cu orasul Sinaia.

Putini stiu ca zona mai este considerata poarta de intrare a Bucegilor, Busteniul fiind punctul de plecare in majoritatea traseelor montane din zona dar mai ales ca aici s-a inaugurat una din cele mai moderne partii de schi din tara si din Sud Estul Europei, si anume partia de schi Kalinderu, o investitie masiva din fonduri europene care are o lungime de 1300m, dotata cu instalatii de zapada artificiala si telescaun.

Zona a cunoscut importante investitii in turism, de altfel nu este singura statiune de pe Valea Prahovei care se mandreste cu acest lucru. Importanta este atragerea de cat mai multi turisti, iar acest lucru nu este posibil decat prin modernizare si adaptare la cererile din domeniul turismului. Asadar, in ceea ce priveste posibilitatile de cazare din statiune, Busteniul dispune de o larga varietate de oferte de cazare, gata sa ii satisfaca atat pe cei cu un buget redus de vacanta cat si pe cei mai pretentiosi turisti care vor sa aiba un surplus de confort la cazare.

Datorita siteurilor specializate in turism, internetul a devenit in ultimii ani principalul instrument de informare folosit de turistii romani si straini. La o simpla cautare se pot regasi zeci de pagini dedicate exclusiv informatiilor de cazare Busteni, detalii cuprinzatoare despre unitatile de cazare de aici cat si parerile sau sfaturile altor turisti care au ales sa-si petreaca o vacanta in Busteni. Marele avantaj este acela ca va puneti in legatura directa cu proprietarul unitatii de cazare, fie ea o simpla casa la particulari, o pensiune sau de ce nu un hotel, beneficiind de cele mai multe ori de tarife mai mici.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.