Caracteristicile fiecarui tip de ondulator

Bucle de invidiat cu odulatorul

Exista foarte multe sortimente de ondulatoare in magazine si pe site-urile online pe specialitate, incat uneori te poti intreba ce sa alegi, atunci cand vrei sa cumperi unul.

Iata o lista cu principalele tipuri de ondulatoare si cu caracteristicile speciale ale acestora!

Ondulatorul clasic

Se poate spune despre acest ondulator ca nu este neaparat destinat ondularii, ci mai mult crearii unor bucle rotunde si frumoase mai spre varfuri.

Acest ondulator profesional este indicat pentru femeile cu parul lung, care vor sa faca sa para ca au avut niste bucle explozive. Este o modalitate buna de a falsifica buclele naturale.

Poti realiza aceste bucle folosind si un spray de par pentru a obtine niste bucle mai voluminoase si atractive. Acest ondulator este uimitor pentru femeile care au parul drept in mod natural. Poti incerca setari diferite ale ondulatului pentru a te bucura de toate procesele sale.

Ondulatorul cu tambur

Aceste ondulatoare sunt excelente pentru buclele voluminoase. Atata timp cat inveti cum sa setezi optiunile acestuia intr-un mod potrivit, te va ajuta sa creezi bucle cu care iti vei uimi toti prietenii, care vor parea realizate de fapt de un hair-stylist profesional.

Inainte de a incepe sa iti ondulezi parul, trebuie sa pulverizezi un spray pe tot parul, pentru stabilizare. Apoi, setand treptat viteza ondulatorului de la mica la mare, roteste buclele in jos si in sus. Daca ai parul foarte lung, poti alege sa infasori buclele de par.

Acest tip de ondulator este foarte indicat pentru femeile cu parul “greu”. Este foarte important sa nu ratacesti parul de la radacini si sa nu indoi capetele.

Ondulatorul cu dimensiunile de 1 si ¼

Acesta este un ondulator foarte popular, poate chiar cel mai popular ondulator de acest gen. Chiar nu poti da gres cu acest tip de ondulator, cand iti faci bucle, atata timp cat ii inveti setarile de baza.

In cazul acestui ondulator, este bine sa iti strangi parul imediat dupa ce il scoti din ondulatorul fierbinte.

Acest tip de ondulator este unul dintre cele mai populare si poate fi folosit atat de femeile cu parul scurt, cat si cu parul lung sau mediu.

Uneori, este indicat sa folosesti un pulverizator cu putere medie, pentru a fixa mai bine buclele.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.