Care sunt diferentele dintre Uber si taxi?

In unele orase, aplicatia de partajare a plimbarilor si serviciul Uber este omniprezenta. In altele, este de fapt ilegal. In timp ce proprietarii si soferii de la Uber se lupta pentru legalitate si raspundere, tu, ca simplu cetatean care are nevoie de o calatorie spre sau dinspre aeroport intr-un oras ciudat, pur si simplu vrei sa stii care este afacerea.

In centrul sau, Uber este doar o aplicatie pe care o descarcati pe telefonul smartphone si o utilizati pentru a obtine un sofer Uber din apropiere care sa vina sa va ridice. In timp ce unele servicii de taxi sunt dotate cu aceste aplicatii noi de preluare a comenzilor, cele mai multe masini de inchiriat asteapta inca informatiile oferite de serviciul de dispecerat. Uber nu face asta. Este, de asemenea, demn de remarcat faptul ca soferii Uber nu vor raspunde la semnele de pe strada.

Uber nu este nici constrans, nici legat de o astfel de reglementare. Nu exista cursuri de formare, desi exista controale de fond. Uber functioneaza ca o companie de tehnologie asemanatoare eBay prin faptul ca doar leaga cumparatorii si vanzatorii. Acest lucru lasa loc unui sentiment de disconfort in zona de raspundere atunci cand se intampla accidente si nu exista un medalion care sa actioneze ca un scut.

Uber utilizeaza urmarirea prin GPS pentru fiecare calatorie oferita de soferii sai, astfel incat sistemul stie unde va aflati in orice moment.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.