Cat de dificila este infiintarea societatilor comerciale?

Infiintare firme

Orice persoana care poseda idei creative si profitabile isi doreste sa activeze pe piata societatilor comerciale din Romania pentru o mai mare vizibilitate si legalizare a actiunilor intreprinse. O astfel de persoana identifica oportunitatea unei afaceri, se angajeaza la derularea actiunii de initiere a acesteia, alocandu-i resursele necesare (financiare, materiale etc.) si isi asuma riscurile conducerii respectivei afaceri.

Indiferent daca este vorba de o afacere ce vizeaza realizarea de bunuri materiale, prestari de diverse servicii, vanzare produse, opere de creatie artistica etc., intreprinzatorul isi va desfasura activitatea sub egida unui titlu de PFA, SC etc., in conditii de concurenta. Cand este vorba de o infiintare SRL sau orice alta forma de societate si cand ideile puse in practica prin intermediul acesteia sunt inovatoare, intreprinzatorul poate beneficia de un anume nivel de intaietate in piata. Cu o buna promovare si o activitate comerciala ce respecta toti termenii legislatiei romane, el va detine o mai mare forta si rapiditate in obtinerea de satisfactii materiale si personale.

Pentru a deveni un intreprinzator roman de succes, este necesar ca startul pe piata comerciala sa fie facut ca la carte. Astfel, o firma de contabilitate vine in ajutorul viitorilor oameni de afaceri cu servicii de infiintare firma (tot ce inseamna relatia cu Registrul Comertului, asistenta permanenta, rapiditate in desfasurarea procesului de infiintare, profesionalism). Cu trei pachete de servcii la preturi avantajoase (Pachet START cu infiintare gratuita, Pachet COMPLET cu servicii complete si Pachet EXTRA pentru viitoarele firme cu cel putin un asociat strain), aceasta va sta la dispozitie pentru orice actiune de antreprenoriat care face obiectul interesului dumneavoastra: infiintare societate comerciala, contabilitate, consultanta, expertiza contabila si administrare personal.

Un operator de increderev este cel care va ofera suport pentru cei care vor sa administreze o afacere in contextul comercial romanesc, sa-si externalizeze serviciile de contabilitate (personalizate in functie de volumul de activitate si de cerintele clientului) si sa beneficieze de servicii suplimentare precum: state de salarii, consultanta permanenta, administrare personal etc.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.