Ce presupune un job part sau full in mediul online?

Job

Daca citesti acest articol, inseamna ca esti obisnuit cu internetul, cunosti termenii, functiile, logica si alte aspecte care iti permit sa nu te cataloghezi ca fiind un incepator.

Unele persoane cred ca pentru a activa in mediul online ai nevoie de foarte multe abilitati, si eventual sa fii expert in tot felul de sisteme informatice, marketing, retele sociale sau alte domenii. Raspunsul este NU, nu este necesar. Spre exemplu, iti place sa scrii? Perfect, extinde-ti orizontul si afla ce fel de persoane sunt in cautare de content writeri, persoane care au nevoie de continut pe tot felul de nise.

Lucru in mediul online necesita nervi de otel, rabdare si precautie. Internetul ofera beneficii, dar totul are un cost. La ce ma refer? La faptul ca poti ajunge sa ai zile negre, zile in care nimeni sa nu te caute. Nu te ingrijora, toti trecem prin asa ceva.

Revenind la precautie, invata-te sa ceri in avans macar jumatate din suma initiala, internetul are o poarta pe care intra si oamenii neseriosi.

In Romania, exista cateva site-uri de joburi online care intr-adevar merita atentie deoarece ofera joburi part time si full time. Totusi, exista si unele care ajuta “nevoiasii” sa-si ofere serviciile online, fara a mai trebui sa caute continuu un job. Pe langa oferirea serviciilor si cautarea unui job, mai poate exista o portita: o afacere pe internet. Daca nu vrei sa scrii pentru altii si vrei sa lucrezi/scrii pentru tine, inainte! Promoveaza-ti afacerea in mediul online prin articole (si servicii de calitate), inscrieri in directoare si directoare de articole.

O afacere nu poate sa constea doar in: magazin online, papuci de vanzare sau alte lucruri, nu! Exista si altele, o afacere poate sa fie si: o echipa de content writeri. Tu si cu inca 2 – 3 prieteni, impreuna, incepeti sa oferiti servicii de content writer. Simplu, nu? Succes tuturor!

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.