Ce se intampla daca stiinta medicala vindeca toate bolile – I

Ce se intampla daca stiinta medicala vindeca toate bolile - I

Medicamentul poate preveni poliomielita si poate vindeca ulcerul stomacal, dar daca ar putea sa elimine cu succes toate bolile de indata ce s-au aratat? Absolut, nu-i asa? Boala incurabila face parte din viata tuturor. Cine nu a ramas acasa cu gripa? Desigur, unii oameni pierd mai mult decat zilele bolnave de birou din cauza bolii, cum ar fi capacitatea lor de a merge, viziunea lor sau chiar viata lor sau a unei persoane dragi. In acest articol, vom lua in considerare o lume in care fiecare boala are un remediu.

Este greu de imaginat. Remediile pentru totul suna grozav, dar ce inseamna asta? In primul rand, nu echivaleaza cu prevenirea. De exemplu, pentru a va proteja de infectarea cu HIV, puteti, printre altele, sa va abtineti de la relatii sexuale si de la impartirea acelor sau sa aveti sex protejat. In al doilea rand, tratamentele difera de tratamente: terapiile cu HIV pot reduce cantitatea de virus din organism sau pot ajuta beneficiarul sa faca fata fizic unui sistem imunitar slabit. In scopurile noastre, o vindecare pentru HIV ar insemna ca ati putea avea virusul, sa luati o pastila si apoi sa nu mai aveti virusul in corpul dumneavoastra.

Viata cu remedii medicale nelimitate … cabinetele medicilor ar fi inundate de pacientii care isi doresc pastile? Ar trai oamenii de neimaginat mult timp?

 

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.