Ce trebuie sa faceti cu un paianjen lup

Ce trebuie sa faceti cu un paianjen lup

In afara usilor, paianjenii de lup formeaza gauri sau tuneluri in pamant sau traiesc in zone putin protejate intre pietre, in crapaturile vesticulelor vechi etc. – oriunde ar parea sigure si uscate. De fapt, in opinia lui Hinkle, daca gasiti un paianjen mare in interiorul casei dvs., probabil ca exista o deschizatura destul de mare pentru ca un paianjen sa se stranga – un spatiu sub o usa, o urmarire a conductei, o gaura in perete unde o linie de cablu intra pe podea dintr-un spatiu de acces.

„Daca un paianjen este suficient de mare pentru a intra, este posibil ca o multime de aer incalzit sau aer conditionat sa scape prin aceeasi gaura”, spune Hinkle. „Daca gasiti o multime de paianjeni in casa dvs., probabil ca merita sa va folositi competentele detectivului pentru a localiza orice fisuri sau goluri, sigilati-le si economisiti energie, excluzand paianjenii”.

Dar daca gasesti un paianjen  lup in casa ta, cea mai buna idee este sa respiri adanc si sa tii minte, acest arahnid este in echipa ta, scotand din casa ta  insecte nedorite. Nu exista practic nicio sansa ca acest paianjen sa vina la dvs. – va musca daca este manipulat sau prins in apropierea pielii dvs., dar este putin probabil sa aveti o mare reactie la muscaturi. Dar amintiti-va, ei vor alege mereu retragerea de la un om care este de mii de ori mai mare cu degetele opuse si un ziar alunecat.

„Pentru ca sunt inofensivi pentru oameni, paianjenii gasiti in casa ar trebui sa fie relocati in aer liber”, spune Hinkle. „Pentru a face acest lucru, asezati un borcan peste paianjen, glisati o bucata de hartie rigida sub borcan si scoateti-l cu atentie afara pentru eliberare”

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.