Ce trebuie sa stim despre jocurile airsoft?

Adesea, copiii vin acasa si isi informeaza parintii ca au nevoie de un pistol airsoft sau ca isi doresc sa participe la un joc organizat folosind replici ale pistoalelor airsoft, iar majoritatea parintilor, intreaba: „Ce este un pistol airsoft si de ce ai nevoie de unul?”

Airsoft este o varianta mai veche decat Paintball

Airsoft-ul a fost inventat inainte de paintball in anii ’80. Tokyo Mauri din Japonia a creat primul pistol airsoft, cu aproximativ opt ani inainte de inventarea paintball-ului. Armele timpurii au fost alimentate de un cilindru de aer comprimat care era conectat la pistol cu un furtun. Au fost folosite pentru a impusca tinta si a juca jocuri de razboi in padure. A devenit popular in Japonia impreuna cu paintball.

Aceste arme non-letale au o viteza mica

Pistoalele Airsoft au fost create pentru a fi arme non-letale cu viteza mica. Copiii si adultii si-au dorit dintotdeauna sa joace rolul unui soldat soldat, iar aceste arme le ofera posibilitatea de a face acest lucru cu ajutorul echipamentului de protectie adecvat. Echipamentele de joc achizitionate din magazinul Airsoft6 nu ar trebui sa fie confundat cu armele care sunt aproape de letale.

Siguranta inainte de distractie
Exista preocupari privind siguranta pe care parintii trebuie sa le cunoasca. Copiii trebuie sa se joace cu imbracaminte adecvata, camasi cu maneci lungi, pantaloni si manusi. Toate locatiile necesita ochelari de protectie complet sigilati pentru paintball sau airsoft. Chiar daca copilul tau face doar impuscaturi, trebuie sa poarte echipamentul special in momentul in care participa la un joc.

Pistoalele airsoft seamana cu cele reale
Jucatorii se bucura de placerea de a detine pistoale airsoft indiferent de model. Adaugarea sinelor, a manerelor, a butoanelor, a declansatorilor sau alte functii fac ca aceste pistoale sa capete o importanta aparte. Acest lucru a condus la popularitatea acestui sport.

Jocul cu pistoalele de tip Airsoft pot fi distractive

Este un mod sigur de a ne petrece timpul cu cei dragi, bazat pe strategie si distractie. Se poate juca atat in incaperi special amenajate, cat si in aer liber, cu conditia de a purta imbracamintea necesara pentru siguranta noastra si celor care participa la joc. Acest tip de joc se bazeaza in special pe misiuni militare simulate.
Campurile interioare permit jucatorilor mai tineri sa joace intr-un mod mai asemanator cu paintball-ul. In mod normal, jocurile dureaza intre 5 si 10 minute. Se recomanda imbracaminte cu straturi multiple, deoarece distantele minime in spatiile inchise sunt mai scurte decat cele din jocurile in aer liber.

Cat de accesibile sunt aceste pistoale in tara noastra?

Inainte de a cumpara un pistol airsoft, trebuie sa aflati si legile care se afla in orasul sau in tara ta. Exista localuri speciale care organizeaza astfel de jocuri, unde poti merge impreuna cu prietenii sau familia pentru a elabora o adevarata misiune a unui soldat, mai ales pentru cei pasionati de aceasta activitate. Bineinteles, putem achizitiona aceste replici de pistoale cu conditia de a le utiliza intr-un spatiu special amenajat pentru astfel de competitii sau misiuni.

Reguli de siguranta a pistolului:

  • Purtati intotdeauna ochelari de protectie atunci cand ochiti
  • Indreptati intotdeauna arma intr-o directie sigura
  • Aveti intotdeauna pistolul in siguranta pana cand sunteti pe cale sa trageti
  • Nu puneti degetul pe tragaci pana cand nu va indreptati spre tinta si sunteti gata sa trageti
  • Tratati intotdeauna arma ca si cum ar fi incarcata
  • Intotdeauna tratati arma dvs. airsoft ca o adevarata arma
  • Daca urmati aceste reguli, puteti fi in siguranta si veti avea parte de o distractie pe masura.
Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.