Ce vor cu adevărat femeile?

Ce vor femeile cu adevarat

Una dintre cele mai arzătoare întrebări pe baza căreia s-au scris cărți, poezii și cântece este „Ce își doresc cu adevărat femeile?”.

Femeile sunt o adevărată enigmă pentru bărbați și asta pentru că aceștia nu ascultă suficient sau nu au pe umeri responsabilitatea purtării unui copil. În orice caz, acum mai mult ca niciodată, femeile au o voce puternică și vehementă în lume ca urmare a procesului de emancipare și modernizare.

Printre lucrurile pe care femeile și le doresc cu adevărat se regăsește  independența.

Însemnătatea independenței poate să difere de la persoană la persoană, dar, în mare parte, aceasta se împarte în două categorii primordiale: independență financiară și independență personală.

Independența financiară este atunci când o persoană nu depinde din punct de vedere financiar de nicio persoană: nici de soț, părinți, prieteni, iubit, etc.

În ziua de astăzi, în România, independența financiară se câștigă destul de greu ca urmare a locurilor de muncă slab plătite. Chiar și acele joburi pentru care în străinătate se câștigă mii de dolari sau de euro, în România sunt evaluate la un minimum pe economie sau nici măcar 500 de euro – o realitate cu care se confruntă atât femeile cât și bărbații.

Printre puținele locuri de muncă ce permit femeilor să aibă această independență financiară pe care și-o doresc cu adevărat se numără jobul de model de videochat.

Videochatul este locul în care munca depusă se plătește și se recompensează cu mii de dolari și nenumărate beneficii. În cadrul celui mai bun studio de videochat, tinerele modele nu au nevoie de suport financiar de la părinți, iubit, frate, soră pentru a avea o viață fabuloasă cu mii de dolari lunar. În plus, tinerele muncitoare și motivate au posibilitatea ca în doar câțiva ani să se bucure de propria locuință și de propriul bolid de lux, bunuri achiziționate pe baza propriilor forțe.

Independența personală se referă la lipsa de dependență față de alte persoane. Sunt multe femei care depind de partener pentru a putea fi fericite cu adevărat, iar această dependență poate să fie cu adevărat toxică pentru psihic.

Un alt aspect pe care femeile și-l doresc cu adevărat este egalitatea.

Egalitatea între sexe este un subiect care încă ridică probleme. Există încă femei care sunt plătite mai puțin decât un bărbat pentru același loc de muncă și aceeași muncă depusă, iar asta cu siguranță aduce o mare frustrare.

Femeile au demonstrat ani la rând că nu sunt doar sexul frumos, ci sunt, de asemenea, extrem de deștepte, de descurcărețe și talentate.

Printre dorințele femeilor se mai numără și libertatea.

Deși trăim într-o țară democratică, libertatea nu există în adevăratul sens al cuvântului atunci când vine vorba despre femei. Putem vedea cum prejudecățile, bârfele și invidia sunt prezente și cum femeile sunt etichetate în funcție de modul în care se îmbracă, vorbesc sau chiar în funcție de meseria pe care o au – ceea ce înseamnă că încă femeile nu pot să își trăiască în pace viața pe care și-o doresc.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.