Compostarea la domiciliu

Compostarea la domiciliu

Compostarea la domiciliu este curata si convenabila

Compostarea este una dintre cele mai directe metode de tratare a deseurilor alimentare inevitabile la domiciliu, inclusiv resturi alimentare cum ar fi coaja de oua,  cojile si cotorul de la legume, tavile de ceai din plastic si alte articole necomestibile.

Tot ce aveti nevoie este un spatiu pentru a construi o gramada de compost sau un container adecvat pentru a fi folosit ca un compartiment de compost – pentru aceasta, sunt disponibile multe cosuri de dimensiuni diferite si colorate similare cu cele utilizate pentru colectiile de conservare a consiliilor.

Pentru a incepe, trebuie sa introduceti un raft de sarma pentru a crea un spatiu de drenare sub compost pentru lichide excesive, iar pentru viermi, un al doilea suport de sarma care sa pastreze materiale compostabile proaspete peste stratul de compost deja digerat in care traiesc viermii.

Poate parea putin scarbos, dar ganditi-va ca acest compost este un bun ingrasamant natural pentru plante.

Compostul o sa fie gata intr-o saptamana si o sa vedeti cum plantele carora le adaugati acest compost o sa isi revina ca prin minune.

 

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.