Contre in USL

Fostul ministru al Admnistratiei si Internelor,Ioan Rus a declarat recent despre actualul ministru delegat al administratiei ca este doar “un smecheras de mana a doua de Bucuresti”.Fostul ministru considera ca actualul ministru delegat nu a facut decat un joc de glezne,spunand in fata opiniei ca datele inregistrate la MAI vor schimba decizia Curtii Constitutionale privind referendumul dar cand a fost pus sa semneze o hartie oficiala nu a putut semna decat realitatea,aceea ca referendumul este invalid.

Ioan Rus a demisionat din fruntea MAI,acuzand presiuni politice venind dinspre Traian Basescu dar mai ales dinspre Crin Antonescu.Ioan Rus nu a mai vrut sa faca parte dintr-un sistem menit sa ii induca in eroare pe romani,dintr-un grup infractinal organizat cum de altfel declara intr-o stenograma prezentata opiniei publice de catre DNA.

Tot respectul pentru Ioan Rus,un politician care desi se afla in USL nu a dorit sa falsifice datele privind numarul de alegatori prezenti pe listele electorale.

In alta ordine de ideii se pare ca cei din USL au inceput sa se contreze intre ei,dand vina unii pe altii privind esecul de la referendum.

Crin Antonescu a revenit la partid ca un veritabil lider comunist,solicitand tuturor sa recurga la orice solutii pentru ca Traian Basescu sa renunte la presedentie inclusiv la proteste si violente.Domnule Crin Antonescu ti sa oferit in parlament acum cateva saptamani o coala de hartie alba,de ce nu o folosesti in folosul romanilor si sa iti scrii demisia pe ea.Oare din lipsa de onoare?

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.