Couture Fashion Week

couture-fashion-week

Eleganta si glamour sunt cuvinte des asociate cu evenimentul Couture Fashion Week. Prezentarile de moda vor fi organizate la New York in faimoasa locatie Waldorf Astoria. Dupa 3 zile ele vor fi reluate, impreuna cu alte cateva noi colectii, in Palm Beach, Florida.

In ultimii ani, Couture Fashion Week si-a consolidat pozitia de eveniment fashion marcant si influent, care promoveaza un stil de viata opulent si glamorous. Acest lucru este datorat nu numai prezentarii unor colectii superbe semnate de celebri designeri internationali dar si atragerii unei prese internationale prestigioase si alegerii unei audiente selecte de consumatori si de impatimiti ai modei.

“Noua editie Couture Fashion Week va fi una extrem de interesanta”, declara Andres Aquino, organizatorul evenimentului. “Printre designerii programati pentru show se vor numara: creatoarea de moda din Kuwait Haya Al Houti care isi va prezenta pentru prima data colectia sa fabuloasa la New York; designerul de top, croatul Gordana Radic, care dupa un debut de succes in statele Unite, se va intoarce cu o colectie de couture absolut incantatoare; designerul libanez Jamil Khana – castigator al premiului Cel mai bun designer international in 2005 – revine la New York cu o linie spectaculoasa; iar new yorkezul Guy Feler ne va incanta cu o colectie remarcabila de accesorii. Si bineinteles nu putem sa nu amintim petrecerile si cocktailurile ce vor fi organizate dupa prezentari.”

Couture Fashion Week a devenit o oportunitate extraordinara de marketing si branding nu numai pentru articole vestimentare dar si pentru produse si servicii de lux de la proprietati imobiliare, servicii bancare, turism pana la bijuterii, masini de lux, cosmetice si alte produse absolut splendide. Asteptam cu nerabdare desfasurarea acestui show international de exceptie.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.