Criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca firmele care inchiriaza masini in Bucuresti si Otopeni

Inchirieri masini DPD Rent a car Bucuresti

Intr-o lume in care timpul costa bani, inchirierea unei masini nu mai este un moft, ci este o adevarata necesitate. Astfel, din ce in ce mai multi oameni apeleaza la servicii de inchirieri auto.

Statisticile ne arata un trend al inchirierilor auto in Bucuresti intr-o continua expansiune ca rezultat al unui numar cat mai mare de straini care ne calca plaiurile. Nici orasele mari precum Cluj sau Brasov nu sunt excluse din statisticile cercetatorilor, acest lucru demonstrand ca Romania este tara pe care mii de turisti vin anual sa o viziteze.

O cerere atat de mare spre acest domeniu s-a sondat cu oferte numeroase, astfel ca in ultimii ani din ce in ce mai multe firme de inchirieri masini isi fac aparitia pe aceasta piata. Din cauza unui management eronat, multe ajung in scurt timp in prag de faliment.

DpdRent.ro este firma care de cativa ani se face cunoscuta in randul oamenilor care opteaza pentru inchirierea unei masini datorita profesionalismului de care da dovada in momentul in care este contractata. Astfel, cu peste 180 de autoturisme in portofoliu, Ddp Rent reuseste pe zi ce trece sa detina un trend ascendent al numarului de clienti multumiti de serviciile prestate.

Profesionalismul unei firme de inchirieri masini

Profesionalismul este cel care isi spune cuvantul, iar in cazul acestei firme el este bazat pe prestarea unor servicii de calitate superioara si la preturi care sa reflecte munca prestata. Calitatea porneste de la modul in care masina se prezinta atunci cand doriti sa o inchiriati, de la curatenia interioara – exterioara, la dotari, asigurare si modul de functionare. Dpd Rent va pune la dispozitie automobile testate si verificate inainte ca acestea sa fie puse spre inchiriere, astfel ca fiecare autoturism se bucura de inspectii tehnice periodice, garantand astfel siguranta tehnica a automobilului.

Asigurarea si rovinieta masinii sunt alte elemnete cheie pe care trebuie sa il aiba un autoturism atunci cand este dat spre inchiriere. Asigurarea trebuie sa fie in concordanta cu timpul solicitat de catre client pentru intreaga perioada de inchiriere a autoturismului, iar rovinieta trebuie sa ii asigure buna circulare pe intregul teritoriu al Romaniei.

Pretul pentru serviciul de inchirieri masini ar trebui sa varieze in functie de o multitudine de criterii precum: tipul de masina, tipul de dotari, perioada de inchiriere, etc. O companie de inchirieri auto trebuie sa va asigure tot timpul transparenta pretului atunci cand solicitati inchirierea unei masini. Pretul trebuie sa varieze in functie de cerintele dumneavoastra, iar fiecare masina trebuie aiba inclus in pret: GPS si scaun pentru copil, ca mod de angajament pe care compania si-l ia fata de clientul sau.

Inchirieri auto Otopeni in regim de urgenta

Viata unei persoane se poate schimba radical, de la secunda la secunda, si exista foarte multe persoane care au nevoie “ACUM” de anumite servicii, precum zboruri sau inchirieri auto. Multe persoane fac calatorii pe nepusa masa in Romania, astfel ca inchirierea unei masini “ACUM” devine o prioritate pentru acestea.

Dpd Rent intelege intorsaturile pe care viata le poate lua si pune la dispozitia clientilor sai inchirieri auto spre Otopeni in regim de urgenta. Astfel, este nevoie doar de un apel pentru ca masina dorita sa fie la data si ora stabilita de catre client chiar la aeroport.

Soferul personal – un moft sau o necesitate?

In Romania, plata unui sofer personal este vazuta de foarte multe ori ca un gest de opulenta al oamenilor cu venituri superioare. In cazul in care optati pentru inchirieri auto in Bucuresti acest lucru este schimbat radical, iar soferul personal nu mai este un moft ci de multe ori devine o necesitate.

Exista foarte multe persoane care inchiriaza masini in regim de urgenta, iar din lipsa detinerii unui permis de conducere, soferul personal devine cea mai buna solutie. De asemenea, exista situatii in care persoana care doreste sa inchirieze o masina nu cunoaste zona si este presata de timp, astfel soferul personal de cele mai multe ori cunoaste foarte bine zona, iar acest lucru inseamna timp castigat pentru client.

Dupa cum se poate observa, o companie din domeniul inchirierilor auto trebuie sa dea dovada de profesionalism, atentie sporita catre nevoie clientilor si servicii de inchirieri auto in regim de urgenta pentru a putea presta servicii la o calitate net superioara.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.