Cu se ocupa o firma de mutari pentru mobilier?

Mobila

Sunt numeroase momente in care intampinati dificultati in a muta diverse obiecte de mobilier, ansamble de amenajari interioare, electronice si electrocasnice de mari dimensiuni sau chiar diverse marfuri. Daca ne raportam la studiile efectuate de specialisti, cele mai des intalnite situatii sunt cele in care suntem nevoiti sa mutam mobilierul in locuinta noua.

Pentru a scapa de acest tip de activitate, avem posibilitatea sa platim anumite persoane care sa faca intreaga munca. In aceasta situatie, putem sa apelam fie la muncitori necalificati care nu pot garanta o anume siguranta a obiectelor de mobilier mutate, fie la o firma de mutari mobila care detine numeroase avantaje.

Ce este o firma de mutari mobila?

Spre deosebire de muncitorii particulari carora le putem oferi sarcina de a muta mobilierul, o firma de mutari mobila se remarca prin calitatea serviciilor oferite. Experienta in domeniu, logistica si echipamentele profesionale, personalul calificat sau consultanta permanenta nu pot fi considerate decat marci ale calitatii serviciilor oferite.

Vom lua ca etalon transportul de mobila din zona Bucuresti-Ilfov datorita numarului ridicat de firme angrenate in acest segment de activitate si constatam ca regasim mult mai multe servicii decat cel de baza. Din acest punct de vedere, o firma de transport mobila Bucuresti are un avantaj net fata de un muncitor particular, varietatea serviciilor fiind un factor extrem de important pentru un client.

Servicii oferite de o firma de mutari mobila:

  • incarcare profesionala a pieselor de mobilier si a bagajelor;
  • demontarea pieselor de mobilier daca dimensiunile nu permit incarcarea in masina folosita la transport;
  • ambalarea pieselor de mobilier pentru a garanta o siguranta deplina in timpul transportului;
  • transportul mobilierului si a bagajelor in cele mai sigure conditii;
  • descarcarea atenta a mobilierului in noua locatie;
  • despachetarea tuturor pieselor de mobilier;
  • montajul mobilierului care a necesitat segmentare inainte de a fi transportat;
  • servicii de asezare a mobilierului in functie de parametri stabiliti de client;
  • curatarea locatiei de materialele folosite la impachetare si oferirea unei curatenii de baza incaperii.

Raportandu-ne la grila variata de servicii, la calitatea intregului proces de transport mobilier si la aspectele de ordin practic sau financiar, alegerea unei firme de mutari mobila nu ar trebui privita ca un moft ci mai degraba ca pe o necesitate. Este important ca intreg procesul de mutare pe care l-ati planificat sa se deruleze in conditii sigure, mobilierul fiind de cele mai multe ori expus socurilor mecanice care pot duce la o deteriorare rapida si irevocabila.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.