Cum alegem un aspirator profesional?

aspirator

Pretul unui aspirator profesional variaza de la 800 pana la 8000 RON. Cand decideti sa achizitionati un aspirator comercial trebuie sa considerati ca faceti o investitie. Daca il cumparati pentru uzul in interiorul unei companii, chiar cu profil de curatenie dar nu in mod obligatoriu- poate deservi un spatiu de birouri, unul comercial, un spital, un centru de ingrijire, o scoala, etc- sunteti constient ca aveti nevoie de un produs capabil sa reziste unui grad de uzura avansat, unei utilizari frecvente, sa faca fata unei cantitati considerabile de resturi si, in plus, sa fie si usor de manevrat.

Unele aspiratoare profesionale au o durata de viata de chiar 15 ani, deci cu cat mai multa diligenta veti investi in a face alegerea ideala cu atat mai mult satifsfactiile viitoare vor fi deosebite.

Exista trei factori cheie pe care trebuie sa ii aveti in vedere cand cumparati un aspirator.

Primul este producatorul: asigurati-va ca optati pentru un producator de renume, cu o evolutie indelungata si stabila pe piata de profil- fapt care sa i fi permis sa isi perfectioneze produsele. Nu va lasati sedus de o companie noua care va tenteaza cu preturi mici- nu aveti o istorie a firmei respective, a manierei sale de a remedia siuatiile delicate si exista sanse sa fiti nemultumit. Companii precum Polti, Hoover, Oreck, VAX au stabilit standarde pe piata aspiratoarelor profesionale si informatii de la clientii lor sunt usor de gasit pe internet.

Al doilea factor il reprezinta caracteristicile aspiratorului. Decideti pentru ce activitati urmeaza sa utilizatati noul produs: curatat zonele principale de trafic, mici spatii de lucru sau mai degraba spatii largi cu diverse colturi si zone mai greu accesibile? Daca urmeaza sa aspirati o gramada de holuri un aspirator tip vertical este ideal, deosebit de eficiente cu spatiile inguste. Daca planuiti insa sa curatati spatii largi- de tip sala de bal, Sali de conferinte, etc- un aspirator profesional de capacitate mare va fi un aliat de nadejde. Acesta acopera o arie larga de pana la 40 cm dintr-o singura trecere si sunt dotate cu rezervoare mari pentru resturi si murdarie, permitand utilizarea prelungita. Unii producatori va ofera la aceste modele o serie de accesorii menite sa va usureze munca: instrumente de extiendere, diverse perii, tuburi care sa va permita accesul prin spatiile cele mai greu accesibile.

Si, in fine, al treilea aspect – garantia. Daca doriti sa profitati de aspiratorul dumneavoastra cat mai mult timp, puteti reduce costurile reparatiilor obtinand o garantie cat mai avantajoasa.

Dupa ce ati urmarit cei trei factori si ati ajuns la niste concluzii, faceti o selectie de cateva modele pe care le considerati pe placul dumneavoastras si comparatile intre ele. De obicei aspiratoarele cu cea mai mare putere si cu cale de curatare mai larga sunt si cele mai indicate.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.