Cum arată un candy bar pentru botez?

Candy bar la botez

Candy barul este un element esențial în cadrul botezului copilului dumneavoastră. Fiind un colț extrem de colorat și dulce, acesta trebuie să arate impecabil pentru a impresiona invitații și pentru a-i face să guste din preparatele pregătite cu grijă și rafinament de către profesioniști.

Odată intrați în sala în care va avea loc fericitul eveniment, invitații sunt întâmpinați, însă le puteți oferi o bucurie în plus prin punerea la dispoziție a unui candy bar din care servească preparate care mai de care mai apetisante și mai frumos decorate. Indiferent că organizați un botez în aer liber sau într-un local, adăugarea unui candy bar reprezintă reușita evenimentului dumneavoastră, deoarece pe lângă pofta de dulce pe care o satură, va atrage toate privirile prin aranjament și culorile vii folosite pentru decor.

Pentru a vă asigura că invitații se vor bucura de această surpriză zaharisită, va trebui să hotărâți împreună cu organizatorii asupra decorului utilizat. Acesta trebuie să fie în concordanță cu decorul sălii, elementele folosite să fie asemănătoare pentru a crea o continuitate armonioasă. De asemenea, un candy bar nu presupune mult spațiu, putând fi amenajat pe o masă, într-un spațiu în care normal nu ar încăpea masa invitaților. Puteți fi inventivi și să optați pentru un candy bar montat pe cutii, trepte, coșuri lucrate manual, ori orice altceva s-ar potrivi tematicii evenimentului.

Candy barul se realizează conform cerințelor dumneavoastră, ceea ce înseamnă că totul este flexibil, de la decor, conținut și inclusiv preț. Dumneavoastră știți cel mai bine dacă invitații au cumva intoleranță la anumite alimente, ori pretind anumite preferințe alimentare, iar profesioniștii se vor ocupa de realizarea unui colț dulce pe placul tuturor. Se pot prepara macarons, brioșe, tarte și eclere în format mini, cakepops și multe alte dulciuri care vor transforma botezul dumneavoastră într-o mini cofetărie.

Cel mai important aspect când se organizează un candy bar pentru botez este reprezentat de persoanele la care apelați pentru pregătirea acestuia. Deși dumneavoastră veți avea deja o idee despre cum să arate și ce să conțină, veți avea nevoie de ajutor în ceea ce privește prepararea prăjiturilor, aranjarea și transportul acestora. Tocmai de aceea, ar trebui să apelați doar la echipe de profesioniști, cu experiență dovedită în domeniu, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura liniștiți de eveniment.

Idei inedite de candy bar pentru botez

Dacă vă doriți un candy bar care să impresioneze chiar și cei mai pretențioși invitați, puteți opta pentru un candy bar realizat din fructe precum cele oferite de Vasile Stan Events Planner. Puteți să vă luați la revedere de la banalele mini-toruri, brioșe și macarons, înlocuindu-le cu sculpturi maiestuoase realizate din fructe. Pe lângă elementul de unicitate și bucuria faptului că veți oferi alternative sănătoase, invitații nu se vor sătura să se pozeze cu operele de artă prezente la botez.

Vasile Stan Events Planner este alegerea excelentă pentru crearea unei zile speciale. Fie că doriți să aveți parte de o zi ca în povești în cadrul nunții, botezului, ori a unei petreceri aniversare, consultantul în evenimente pus la dispoziție va garanta armonia și reușita evenimentului organizat. Vasile Stan Events Planner ține cont de dorințele și preferințele dumneavoastră și vă transformă visurile în realitate!

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.