Cum poti reduce pretul unei asigurari Casco?

Casco

Sunt multi factori ce influenteaza pretul unei asigurari auto CASCO . Agentul de asigurare iti va pune multe intrebari pentru ati face o oferta. Mai jos vom discuta despre factorii cheie care sunt in controlul asiguratorului.

Locatia

O mare influenta o are zona in care traiesti. Intereseaza foarte mult pe asigurator daca masina ta este expusa furtului sau avarierii. Zonele urbane sunt mult mai expuse riscurilor decat zonele rurale.

Franciza pe care alegi sa o platesti. Fiind de acord ca in cazul unui accident sa platesi o suma mai mare poti duce la scaderea primei de asigurare casco deoarece reduci costul asiguratorului in caz de accident.

Masina ta.

Cu cat e mai ieftina si mai lenta masina ta cu atat ai sanse sa obtii o asigurare casco ieftina. Daca vrei sa iti cumperi masina noua, ai grija sa iei in calcul pretul asigurarii. Poate iti permiti masina dar iti vei permite sa o folosesti? Consolidarea politelor de asigurare CASCO, RCA, locuinta si viata. Daca asiguri mai multe vehicule la aceeasi companie sau daca iti asigur casa si viata prin aceeasi polita de asigurare, vei obtine reduceri pentru cumpararea unui pachet si te vei putea alege cu un CASCO ieftin.

Parcarea.

Unde parchezi masina pe timpul noptii este de asemenea un factor foarte important pentru asigurator. Daca e tinuta intr-un garaj incuiat ar trebui sa ti se ofere o asigurare casco mai ieftina decat daca ai parca intr-un loc nesupravegheat.

Kilometri parcursi.

Poti controla oarecum pretul asigurarii casco sau RCA prin numarul de kilometri parcursi anual. Totusi trebuie sa ai grija ca daca depasesti numarul de kilometri impus, vei deveni neasigurat.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.