Cum sa conectezi smartwatch-ul pe care il detii cu un sistem Android

Fossil Smartwatch

In general, ceasurile smart ruleaza pe diferite sisteme de operare, iar in cazul in care smartwatch-ul pe care il detii ruleaza pe Android, va trebui sa stii cum sa il conectezi cu telefonul tau, pentru a te bucura in totalitate de functiile acestuia. Conectarea smartwatchului cu dispozitivele Android iti va permite sa accesezi functii de baza, cum ar fi efectuarea unui apel sau vizualizarea unui mesaj in timp ce conduci sau lucrezi, direct de pe ceasul smart, fara a iti mai scoate telefonul si pierde astfel timpul.

Asocierea de baza a ceasului smart cu dispozitivele Android

In primul rand, trebuie sa pornesti optiunea Bluetooth pe dispozitivul Android pe care il detii. Atinge pictograma speciala pentru Bluetooth si te vei conecta astfel la aceasta functie.

Este foarte important sa te asiguri ca dispozitivul tau poate fi detectat de alte dispozitive conectate si ele la Bluetooth. In meniul de Bluetooth, vei gasi aceasta setare esentiala pentru ca tu sa poti conecta ceasul smart cu sistemul Android al telefonului pe care il detii.

Urmatorul pas pe care trebuie sa il faci este sa pornesti smartwatch-ul pe care il detii. Poti face acest lucru apasand lung butonul de alimentare, pana cand apare ecranul de asociere, caracterizat de pictograma cu ceas.

Apoi, poti asocial smartwatch-ul cu dispozitivul Android. Pe telefonul pe care il detii, porneste optiunea de “ Cautare dispozitive Bluetooth”. Selecreaza apoi sa te conectezi cu smartwatch-ul pe care il detii, cand acesta apare in lista de dispozitive cu care te poti asocia. Cand faci acest lucru, un nou ecran va aparea afisand un cod.

Trebuie sa verifici ca acest cod se potriveste cu codul care apare pe ecranul ceasului smart pe care il detii, apoi sa confirmi aceasta potrivire.

Atinge apoi butonul de “Pair” de pe telefonul tau pentru a conecta cele doua dispozitive.

Astfel, ai reusit sa asociezi ceasul smart cu telefonul tau ce ruleaza pe un system Android.

Pentru a utiliza intr-o maniera completa si optima unele functii Android pe smartwatch-ul pe care il detii, vei avea nevoie de o aplicatie speciala, parte integrata in ceasul smart pe care il detii. ( de exemplu, Smartwatch SpeedUp sau Smart Connect, unele dintre cele mai populare aplicatii de acest gen, compatibile mai ales cu telefoanele Sony.)

Uneori, vei dori sa maresti viteza cu care functioneaza ceasul tau smart, pentru o utilizare mai optima. Pentru asta, poti descarca aplicatia SpeedUp Smartwatch.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.