Cum sa folosesti iPhonul sau iPadul tau cu boxa portabila

boxa portabila

Ori de cate ori redai o melodie pe iPhone sau iPad, ai o multime de optiuni in legatura cu modul in care vei alege sa auzi acel sunet. Poti alege sa iti pastrezi confidentialitatea sau sa impartasesti cee ace asculti cu oameni din apropiere. Exista cateva lucruri esentiale in privinta utilizarii boxelor portabile atunci cand le conectezi la un dispozitiv mobil iOS.

Optiunea iOS pentru boxele portabile fara fir

Folosind functia Bluetooth incorporata in dispozitivul mobil iOS, poti transmite astfel orice sunet care, intr-o maniera diferita, ar putea fi redata si doar de difuzorul intern al iPhone-ului sau al iPad-ului la un difuzor extern compatibil. Utilizand aceasta metoda, difuzorul extern trebuie sa aiba conectivitate Bluetooth si trebuie sa pastrati device-ul in raza acestui semnal Bluetooth ( aproximativ 32 de picioare).

Dupa cum vei avea ocazia sa descoperi in timp, diferitele tipuri de difuzoare wireless Bluetooth servesc anumitor scopuri foarte diferite. Cu toate acestea, aceste difuzoare nu ar trebui confundate cu castile Bluetooth wireless care includ un microfon incorporat, permitand comunicare fara a te folosi de maini atunci cand utilizezi un iPhone pentru apeluri telefonice sau un iPhone sau iPad pentru videocoferinte.

Poti utiliza un alt tip de difuzor Bluetooth fara fir pentru a reda melodiile de pe un dispozitiv mobil oarecare intr-un mod care umple o camera cu un sunet clar si vibrant. Aceste tipuri de difuzoare sunt usor accesibile de la magazinele generale electrice de consum.

Practic, toti producatorii populari de boxe portabile, precum Sony, Tivoli, Yamaha, iHome, Samsung, ofera clientilor aceste boxe portabile, in functie de preferintele lor. Acestea au dimensiuni, precum si valori diferite. Unele sunt alimentate cu baterii, in timp ce altele trebuie conectate la priza pentru a fi incarcate.

Beneficiul utilizarii unei boxe portabile wireless este acela ca sunetul generat de dispozitivul iPhone sau iPad poate fi transmis catre difuzor de la o raza de 32 de picioare in orice casa, birou, fara cabluri necesare. In functie de puterea difuzorului, acel sunet poate fi auzit chiar in intreaga incapere sau casa.

Unele boxe portabile sunt rezistente la apa, astfel incat acestea pot fi luate fara nicio grija in dus ori folosite in interiorul sau in apropierea unei piscine.

Multe companii, cum ar fi JBL, Eton, Bose si Jawbone ofera boxe portabile externe mici, de inalta calitate, care sunt ideale pentru utilizarea cu iPhone sau iPad.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.