Cum sa va faceti compania eco-friendly

Cum sa va faceti compania eco-friendly

Pentru antreprenorii ecologici, nu este nimic mai important decat amprenta de carbon a afacerilor lor. In trecut, a existat o convingere ca trecerea verde a insemnat renuntarea la o parte din productivitate, totusi, acest lucru nu se intampla in mod clar. Tineti cont de faptul ca, cu cat este mai ecologica afacerea dvs., cu atat mai putina putere si consumabile sunt cheltuite pentru a realiza acelasi lucru. In acest sens, a fi eco-friendly implica, de asemenea, atingerea unui nivel mai ridicat de rentabilitate. Fie acest lucru, fie un scenariu in care veti obtine o ROI mai buna in viitor.

Avand in vedere acest lucru, iata cateva trucuri care va ajuta sa reduceti amprenta de carbon a afacerii dvs.

1. Ganditi-va sa mergeti fara hartie

Primul lucru pe care trebuie sa-l intelegeti este faptul ca un lucrator de birou mediu imprima anual aproximativ 10.000 de coli de hartie. Acum, ia in considerare cate persoane aveti in compania dvs. si veti obtine o idee despre intreaga scara a acestui dezastru ecologic. Hartia (impreuna cu despaduririle), totusi, nu este singura problema. In afara de aceasta, aveti cerneala pierduta prin imprimare, deseurile cauzate de cartusele de cerneala goale si puterea consumata de aceste imprimante. Din fericire, in era digitala, ar fi destul de usor ca operatiunile dvs. sa mearga pe deplin pe hartie (sau, cel putin, pe cat posibil fara hartie).

2. Incurajarea unei naveta mai ecologica

Urmatorul lucru pe care trebuie sa-l faceti este de a gasi o modalitate de a va incuraja personalul sa faca o naveta mai ecologica la locul de munca. Puteti stabili anumite obiective de fitness si concurenta (cu o recompensa adecvata) in birou pentru a-i incuraja pe cei care locuiesc in apropiere sa mearga sau sa circule la locul de munca. Puteti instala, de asemenea, niste rafturi pentru biciclete in fata biroului sau in hol pentru a face acest tip de naveta mai convenabil pentru ei. In afara de asta, puteti incuraja oamenii sa faca carpool sau sa foloseasca mijloacele de transport in comun, ambele fiind mai ecologice decat calatoriile la locul de munca cu un autovehicul personal. Sigur, stimularea acestui aspect financiar nu poate fi cel mai eficient mod de actiune, dar are tendinta de a va face economia sa fie substantial mai ecologica.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.