De ce imprimanta multifunctionala Altalink B8000 este potrivita pentru business-ul dumneavoastra?

De ce imprimanta multifunctionala Altalink B8000 este potrivita pentru business-ul dumneavoastra

Odata cu paradigma tehnologica, eficientizarea si fluidizarea multor business-uri s-au produs datorita unor produse noi aparute pe piata. Imprimanta, poate, este principalul ajutor in toate business-urile birocratice.

Companie, multinationala, agentie… atat timp cat business-ul dumneavoastra are o parte birocratica care foloseste documente realizate cu ajutorul tehnologiei, este necesara o imprimanta performanta care nu doar ca va fluidiza munca propriu-zisa, dar va eficientiza timpul de executie. Clasicele imprimante care indeplinesc doar o functie, maximum doua, de cele mai multe ori, la un volum mare de munca, vor tine munca in loc.

RomTeamSolutions este o firma cu vechime de peste 28 de ani, si este una dintre putinele companii care au parteneriat cu Xerox. Se incadreaza in nisa de IT&C, punand la dispozitia clientilor imprimante multifunctionale ultra performante, precum Altalink B8000, una dintre cele mai performante produse de pe piata din domeniul IT.

Imprimanta multifunctionala Altalink B8000

Imprimanta Altalink B8000 este un update tehnologic creat special pentru zona business. B8000 este un dispozitiv multitasking fabricat din elemente tehnologice de ultima ora, conectarea la alte dispozitive fiind acum si mai sigur de realizat. Este o imprimanta foarte usor de folosit, fiind destul de intuitiva, putand fi controlata chiar si de un smartphone. Pe langa aceste aspecte, imprimanta multifunctionala Altalink B8000 se mai remarca prin:

1. Siguranta datorita securitatii incorporate

GDPR. Va suna cunoscut? Inseamna General Data Protection Regulation, este o reglementare care priveste atat zona de IT, cat si orice departament al unui business. Cu alte cuvinte, colectarea datelor cu caracter personal trebuie facuta cu acordul persoanelor vizate, altfel pot exista amenzi foarte mari.

In ceea ce priveste noua imprimanta multifunctionala Altalink B8000, sistemul de securitate incorporat este de nivel superior, datorita unui parteneriat cu Mc Afee. Oricarui document i se poate atribui o parola unica, astfel materialele vor fi retinute pana la introducerea codului pin stabilit.

2. Fluidizare si eficientizare

Doua cuvinte care domina conduita directorilor si sefilor departamentelor, dar si a anagajatilor. In loc sa jongleze cu stresul de a isi astepta randul la imprimanta „monofunctionala”, anagajatul va prefera sa aiba posibilitatea de a-si face munca intr-un timp util.

Interfata tip tableta asigura o utilizare intuitiva, fiindu-i usor oricarui angajat sa foloseasca B8000. Cu toate ca este un concept nou, ecranul senzorial este asemanator unui telefon inteligent mobil. Imprimanta Altalink B8000 se poate conecta la NFC, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print, pluginul XeroxPrint Service pentru Android etc.

3. Adaptabilitate, multitasking, durabilitate si performanta

Scanare, imprimare si serviciul de fax se pot realiza simultan acum. Imprimanta Altalink B8000 se poate adapta oricarui mediu de lucru, fiind specifica proiectelor care implica multitasking. Durabilitatea si performanta sunt asigurate de tehnologia de ultima ora utilizata.

Imprimanta multifunctionala Altalink B8000 este disponibila pe rtsol.ro si este potrivita pentru orice business care se confrunta cu un volum mare de munca birocratica. Altalink B8000 este potrivita pentru eficientizarea si fluidizarea multitasking-ului.

 

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.