De ce l-am votat pe Traian Basescu

In aceste zile Romania se afla intr-o situatie de cumpana : sa il demitem sau nu pe Presedintele Romaniei Traian Basescu.Insa de data aceasta voi scrie despre primul vot dat Presedintelui Basescu.

Oare noi romanii am uitat de ce l-am votat pe Traian Basescu prima oara?Am uitat cu cata ardoare am dorit sa scapat de Iliescu si PSD?Nu cred ca romanul este atat de imbecil incat sa nu isi mai aduca aminte sau sa nu mai tina cont de aceste lucruri.Am vrut o schimbare,am vrut sa scapat de asa-zisa democratie care era de fapt tot o forma de comunism.

Acum sunt multi care cer demisia lui Traian Basescu,poate eram si eu de acord cu asta dar sa fim seriosi sa ne intoarcem iar la sclavagismul PSD nu este o optiune,sa dam inapoi cu 8 ani nu este pentru nici un roman o optiune.

Deci dragii romani nu fiti imbecili sa credeti balivernele PSD-ului,acest cancer al politicii romanesti si al Romaniei in principiu!

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.