De ce sa alegi parchetul dublustratificat Solid Floor?

Parchet dublu si triplu stratificat

Cu totii visam la o locuinta confortabila si gata sa ne ofere o atmosfera calda si primitoare. De cele mai multe ori, alegerile pe care le facem la capitolul design interior ne conduc fie spre acel loc la care aspiram, fie ne investeste cu un spatiu nu tocmai prietenos si greu de intretinut. Un element primordial asupra caruia se atintesc deseori privirile este reprezentat de parchetul dublustratificat Solid Floor, gratie caruia multe persoane au cunoscut, poate pentru prima data, cum se simte confortul la el acasa. Acest parchet este ideal atunci cand optati pentru incalzirea in pardoseala, fiind deopotriva extrem de atragator si usor de intretinut.

Parchetul dublu stratificat Solid Floor este preferat de tot mai multe persoane gratie calitatii sale superioare. Acest atribut ii conserva prestanta in randul celorlalte tipuri de parchet, deoarece caracteristicile sale sunt complementare incalzirii in pardoseala, precum si unui stil de viata comod. De fapt, parchetul dublustratificat este considerat drept o optiune rentabila pentru cuplurile tinere care abia s-au mutat in casa noua, precum si pentru persoanele in varsta, deoarece se curata usor prin simpla aplicare a unui spray de curatare si cu ajutorul unei lavete delicate. Totodata, un alt motiv pentru care acst tip de parchet este atat de popular rezida din rezistenta sa la zgarieturi si actiuni mecanice, dat fiind faptul ca aspectul sau brut imprumuta un procent important din infatisarea pura a esentei lemnului.

Eleganta subtila a unui lemn brut

Achizitionarea parchetului reprezinta o investitie relativ modesta, insa ce se poate dovedi consistenta in functie de situatia financiara a fiecarei persoane. Totusi, parchetul dublustratificat Solid Floor pare sa beneficieze de suficiente argumente pro care sa determine doritorii sa il achizitioneze, printre care se numara si rezistenta, dar si aspectul absolut elegant pe care aceasta suprafata il poate reflecta in cadrul locuintei.

Parchetul dublustratificat Solid Floor are un impact vizual subtil, gratie faptului ca stratul de uzura se compune din lemn brut, masiv, in timp ce stratul suport este alcatuit din fasii din frasin si stejar, urmand ca alipirea celor doua straturi sa fie efectuata printr-o simetrie absoluta. Parchetul dublustratificat asigura nu doar stabilitate, ci si durabilitate ce se poate extinde pana la zeci de ani, timp in care distorsionarea lamelelor este posibil sa nu se produca, atat timp cat parchetul este intretinut corespunzator.

De obicei, parchetul dublustratificat este o optiune ideala in contextul in care mizati pe un design interior minimalist si doriti ca stralucirea parchetului sa reflecte si putinele obiecte de decor amplasate strategic in colturile camerelor. Un mare plus al parchetului dublustratificat rezida din varietatea de finisaje pe care vi le pune la dispozitie. Astfel, puteti opta pentru finisaj uleiat, lacuit sau periat, alegand ceea ce va favorizeaza cel mai bine si va ofera satisfactie estetica deplina.

In cele din urma, daca aveti nevoie de un singur argument pentru a va incuraja in procesul decizional, trebuie sa stiti ca parchetul dublustratificat este solutia perfecta in cazul in care optati pentru incalzirea in pardoseala, dat fiind faptul ca tehnologia de ultima ora prin care se prelucreaza si produce acest lemn si, implicit, parchetul derivat din acesta, dar si calitatea superioara prin care se prezinta il indica drept un lemn cu o stabilitate deosebita si un conductor excelent de caldura. Astfel, daca mizati pe confortul dumneavoastra si al intregii familii, parchetul din lemn dublustratificat incurajeaza un transfer optim de caldura, ceea ce inseamna ca va veti bucura de un confort acutizat si de preturi mai mici la incalzire in perioadele reci.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.