Deseuri din toate partile

Deseuri din toate partile

Astazi este o chestiune obisnuita ca, prin deseurile noastre zilnice, peste tot, aceste deseuri sa se topeasca si sa polueze treptat mediul inconjurator si sa raspandeasca blocaje din acest motiv pentru ca oamenii nostri locali sa se imbolnaveasca cu usurinta. Deseurile deschise polueaza mediul inconjurator, precum si populatia, dar toata lumea stie despre efectul nociv al deseurilor, dar nu ia masuri imediate pentru a-si salva locuinta.

In prezent, situatia reala este atat de periculoasa incat nu ne gandim numai la zona noastra terestra, dar si zona vasta a nivelului marii noastre este poluata extrem de mult , din acest motiv apa noastra de mare devine poluata si produce cantitati uriase de substante chimice toxice si substantele chimice duc la imbolnavirea tuturor vieturitoarelor din mare, vieturitoare care sunt consumate si de catre om. Gestionarea incorecta a deseurilor industriale este principalul responsabil pentru aceasta poluare imensa a zonelor. Daca ne putem gestiona deseurile industriale cum putem salva zona noastra de nivel a marii, precum si mediul nostru? Marea este o sursa principala de hranire pentru numeroase familii, asa ca ar fi bine sa gasim solutii urgente pentru rezolvarea acestei mari probleme.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.