Despre filmul Wanted si viata la Hollywood

wanted

Motto: Alege-ţi destinul.

Genul filmului: acţiune, dramă, thriller.

Descriere: Un tânăr află de tatăl său, pe care nu l-a mai văzut de mic, că este un asasin profesionist. Când tatăl este asasinat, fiul este recrutat în organizaţia veche a tatălui său de un tip pe nume Sloan pentru a deveni un asasin profesionist.

Anxiosul şi abuzatul Wesley Allan Gibson duce o viaţă plictisitoare: şefa sa de la birou îl maltratează mereu, iar prietena sa îl înşeală cu un coleg de al său. Când o întâlneşte pe frumoasa Fox, Wesley este informat că tatăl său a fost un asasin profesionist care a aparţinut unei vechi organizaţii numită “Fraternitatea” (Fraternity). Acesta îşi dă seama că anxietatea sa este datorată abilităţilor sale latente şi, datorită acestui fapt, se alătură acestei societăţi condusă de Sloan. Antrenat de frumoasa Fox îşi schimbă personalitatea şi atitudinea, fiind pregătit să-l înfrunte pe periculosul Cross, dar între timp află un secret.

Hollywood – de ce este capitala cinematografiei?

Hollywood este capitala cinematografiei datorita climei si disponibilitatii de manodopera care se gaseste acolo. La inceputul anilor 1900, pe timpul primilor pionieri ai cinematografiei americane, multe scene de film se filmau in aer liber cu lumina naturala a zilei. California insorita oferea astfel conditii ideale pentru producerea filmelor. Dincolo de asta, zona Nord-Vest a orasului Los Angeles, unde in anul 1887 s-a nascut oraselul Hollywood (al carui nume inseamna “padurea cu pomisori-ghimposi), oferea o ampla alegere de scenarii naturale. O mare varietate de forta de munca oferea muncitori la costuri mici si altfel aparitii voluntare in primele mari succese ale filmului mut.

Toti la Hollywood! Primul studio cinematografic al Hollywood-ului s-a nascut de-a lungul actualului Sunset Boulevard in 1911. Din 1915, regizorii si producatorii, care au fost destinati sa faca istorie din cinematografia americana, s-au mutat la Hollywood din Chicago si de pe coasta orientala, semnand astfel era marilor studiouri cinematografice.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.