Diferenta dintre pistoalele airsoft electrice si cele pe gaz

Airsoft este jocul care presupune simularea de lupte in care jucatorii sunt eliminati atunci cand sunt loviti de bilele trase cu aceste pistoale inofensive folosite adecvat, avand siguranta si permitand celor care intra in acest joc sa faca parte dintr-o echipa sau sa joace individual. Indiferent daca suntem pasionati sau nu de acest joc, in momentul in care luam in considerare achizitionarea unui pistol airsoft, trebuie sa avem o cunostinta despre acestea. Exista mai multe tipuri de astfel de pistoale, printre care cele electrice si cele pe gaz, mai multe modele fiind oferite de Airsoft Megastore.

Tehnologia din spatele fiecarui pistol este destul de diferita. Pistoalele pe gaz folosesc mai multe tipuri de gaz comprimat pentru a ochii tinta. Acestea sunt vazute in mod obisnuit ca arme intermediare si sunt foarte utile pentru stabilirea tintei in aer liber. Exista atat modele semi-atomate, cat si automate, de aceea este bine sa cunoastem modelul pe care il folosim pentru a putea determina ce metoda de ardere se foloseste.

Pistoalele electrice sunt semi-automate, iar multe au capacitati complet automate sau metalice. Pistoalele electrice de airsoft folosesc arcuri fara a fi nevoie sa incarcam manual pistolul. Armele electrice sunt cel mai populare arme airsoft in joc si in liga. O pusca de airsoft, pusti de asalt si alte produse airsoft alimentate cu aer sunt destinate pasionatilor de airsoft care doresc sa se pregateasca pentru exercitii de simulare militara.

Atunci cand alegeti intre un pistol si o pusca, exista patru lucruri de luat in considerare: pretul, capacitatea, dimensiunea si puterea.

Compararea performantelor pistoalelor airsoft electrice si pe gaz

Cand vine vorba de compararea calitatii armelor airsoft, un jucator va trebui sa ia in considerare o varietate de lucruri care pot fi toate rezumate in intrebarea simpla: la ce va fi folosit pistolul airsoft? Jucatorul cauta misiuni apropiate si personale sau la distanta? Este vizata puterea pistolului sau durata de folosire?

Pistoalele pe gaz sunt recunoscute prin puterea si stilul lor de ardere semi-automat. Sunt foarte exacte si capabile sa traga la distante destul de mari, facandu-le mai durabile si mai realiste. Pe de alta parte, acestea functioneaza destul de slab la temperaturi scazute. Daca se scurge gazul, acestea nu mai pot fi folosite.

In ceea ce priveste pistoalele electrice pe gaz, acestea sunt mai durabile si usor de intretinut. Bateriile pot fi reincarcate, economisind destul de multi bani, si in plus, functioneaza la toate temperaturile. Din pacate, chiar si aceste arme airsoft au dezavantajele lor. Deoarece arma este electrica, nu se declanseaza foarte bine (sau deloc) in conditii umede. De asemenea, daca bateriile se epuizeaza, lupta se termina, desi acest lucru poate fi evitat prin rezerve suplimentare de baterii.

Una dintre cele mai mari diferente dintre armele de aer electrice si cele pe gaz consta in pret. Cand vine vorba de determinarea pretului, trebuie sa luam in considerare doua aspecte: costul initial al armei si cheltuielile pentru utilizarea si intretinerea armei. Preturile pentru pistoalele electrice si pustile electrice sunt de obicei, destul de mari, insa si cele pe gaz au un cost destul de ridicat, atat al intretinerii cat si la achizitie.

Luarea deciziei cu privire la ce tip de pistol airsoft sa cumparam, nu exista nici un raspuns rapid si usor. Cumparatorii ar trebui sa ia in considerare pentru ce vor folosi arma. Unele dintre cele mai bune modele de replici de pistoale airsoft se regasesc in magazinul Airsoft Constanta.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.