Diferite tipuri de espressoare pentru diferite locuinte

espressor

Sunt multe feluri de espressoare pe care le poti folosi pentru prepararea unei delicioase cani de cafea proaspata. Un espressor cu adevarat bun te poate costa o avere si n-are nicio noima sa cumperi unul daca e atat de complicat incat va ajunge sa devina un obiect decorativ in bucatarie. Aparatul potrivit se va potrivi in primul rand casei tale, dar si mai important este sa se potriveasca personalitatii si experientei tale in prepararea si consumul de cafea. Poate esti sau nu un impatimit al gustului unic ce nu vrea doar o cafea pentru energia necesara din fiecare dimineata, ci vrei sa o bei de placere.

Folosirea eficienta a unui espressor automat

sursa video: Philips ROMANIA – youtube.com

Espressoarele super-automate, automate si semi-automate

espresso

s: thestrategist.media

Espressoarele automate, respectiv cele semi-automate, reprezinta cel mai simplu mod de a prepara un espresso, fara prea multa implicare din partea ta. Dupa cum spune si numele, ele au un mecasnism automatizat care are capacitatea de a prepara singur sau aproape singur cafeaua. De fapt, cele semi-automate mai sunt numite si espressoare manuale. Rapiditatea inseamna confort, dar o cafea poate fi personalizata doar prin implicarea directa a consumatorului, fapt pentru care espressoarele manuale sunt la mare cautare de amatorii de cafea, in timp ce espressoarele automate sunt utile celor ce cauta o modalitate rapida de a face o cafea proaspata.

Espressoarele super-automate parcurg intreg procesul de preparare rapid si automat. Au devenit foarte cunoscute din pricina aptitudinilor sale speciale, mai exact din cauza faptului ca atunci cand apesi butonul pentru prepararea unui espresso, boabele sunt macinate cu precizie, resturile de cafea macinata sunt comprimate sub forma unui pachet si colectate intr-o cutie ce trebuie golita periodic, atunci cand aparatul iti indica.

Multe espressoare super-automate au functii de decalcifiere sau curatare automata. Un alt avantaj al espressoarelor super-automate ar fi flexibilitatea lor. Poti controla foarte multe aspecte pentru a schimba gustul cafelei dupa bunul plac, pornind de la intensitatea aromei prin reglarea gradului de macinare, temperatura apei, memorarea setarilor utilizate anterior si multe alte astfel de aspecte.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.