Distrugerea omului

Distrugerea omului

Virusului in corpul uman:

Acum, inventia de virus nou este fenomenul comun in lumea noastra, daca constatam ca mai multi virusi iau viata umana ca virusul Ebola si virusul Jika. La inceput virusul apare in natura si migreaza care organismul uman. Cercetatorii spun ca aceste tipuri de virusi se pot dezvolta din ce in ce mai mult din cauza cresterii dioxidului de carbon in mediul nostru, deoarece excesivul de oxizi de carbon din mediul nostru duc la arderea petrolului si a padureii noastra valoroasa.

Virusul care afecteaza organismul uman nu este doar din cauza cresterii ioxidului de carbon, ci si din cauza utilizarii de substante chimice toxice in campul nostru de crestere a legumelor si plantelor. Recent, virusul Ebola a curmat mii de vieti in regiunea Africii care a provocat o forma epidemica.

Distruge padurea:

Distrugerea padurilor este principalul motiv pentru crearea problemei de mediu, este cauza principala a cresterii emisiilor de dioxid de carbon in mediul nostru si a cresterii nivelului de dioxid de carbon creeaza mai multe tipuri de dezastre naturale in fiecare an. In prezent, numarul de catastrofe creste treptat intr-un an si face pierderi irecuperabile care distrug mii de vieti omenesti si creeaza pierderi economice ale tarii afectate.

 

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.