Doza de energie necesară unei dimineți solicitante la birou

Doza de energie necesară unei dimineți solicitante la birou

În București, drumul către birou este deseori lung și anevoios. Ambuteiajele din trafic, aglomerația și grijile de zi cu zi îi fac pe oameni să uite de cea mai importantă masă a zilei – micul dejun. Majoritatea bucureștenilor dau vina pe lipsa poftei de mâncare, când în realitate, lipsa timpului este motivul pentru care majoritatea nu apucă să ia o gustare înainte de o zi de muncă.

Micul dejun este necesar pentru a avea o zi productivă, iar la locul de muncă avem nevoie de energie pentru a putea face față cu brio situațiilor stresante. Studiile au corelat consumul de mic dejun cu îmbunătățirea capacității de memorare și concentrare. Așadar, pentru a da randamentul dorit la locul de muncă, ideal ar fi să avem parte în fiecare dimineață de un mic dejun sănătos și sățios.

O soluție pentru bucureștenii mereu pe fugă

Indiferent de ce vor spune doctorii, ori studiile, timpul nu va curge mai încet, iar semafoarele nu se vor împuțina. Pentru cei care sunt mereu pe fugă și nu apucă să ia micul dejun în fiecare dimineață, există o alternativă. Soluția perfectă este conceptul de mic dejun la birou. Un mic dejun livrat în incinta instituției în care lucrați, proaspăt și plin cu nutrienții necesari unei funcționări normale a organismului pe durata întregii zilei. În acest fel, vă puteți bucura de o masă sănătoasă în primele ore ale zilei alături de colegii de muncă.

Ce înseamnă conceptul de mic dejun la birou?

Mic dejun la birou înseamnă că puteți comanda în doar câteva minute micul dejun pentru a evita mâncarea nesănătoasă, săritul peste mese și lipsa de energie. Fie că alegeți să comandați online sau la telefon, livrarea se va face în cel mai scurt timp posibil pe întreg teritoriul al Bucureștiului și Județului Ilfov. Dintr-o dată, micul dejun nu mai reprezintă un moft, ci o necesitate oricui își dorește să aibă grijă de sănătatea sa.

Chit că sunteți iubitor de cereale cu lapte sau de sandwich-uri, micul dejun la birou se va plia dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Puteți alege dintr-o multitudine de preparate reci, calde, mezeluri și brânzeturi de tot felul, iar dulciurile nu lipsesc nici ele din meniu. Cei care își doresc să adopte un stil de viață sănătos pot opta pentru iaurturi, cereale integrale sau fructe. Acestea din urmă le puteți savura oricând simțiți nevoia de o gustare în timpul zilei între mese. La capitolul dulciuri, dacă nu doriți să picați în patima ciocolatei puteți opta pentru plăcinte și pernuțe din foietaj umplute cu gemuri, brânzeturi, etc.

Produsele sunt ținute în vitrine profesionale pentru a menține temperatura optimă fiecărui preparat în parte. Cerealele sunt depozitate în dispensere speciale pentru a putea fi puse în boluri rapid și igienic. Fiind aparate profesionale, estetica lor vă oferă impresia că mâncați micul dejun în cadrul unui restaurant sau hotel alături de prieteni și nu în incinta propriului birou.

Micdejunlabirou.ro este primul și singurul distribuitor care poartă pe umerii săi grija primei mese zilnice a bucureștenilor. Se detașează de serviciile clasice de catering deoarece nu livrează doar mâncare, ci oferă vitaminele și mineralele de care organismul are nevoie în fiecare dimineață. De asemenea, este o modalitate inedită de socializare și de relaxare la birou. Astfel, angajații își pot începe împreună ziua savurând nu doar ceașca de cafea, ci și o masă bogată în nutrienți pentru a căpăta energia necesară.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.