Europa ne arata cu degetul

Toata Europa are ochii atintiti spre Romania si ne arata cu degetul : Asa NU.Insa se pare ca premierul nostru “el dottore” Ponta nu prea ii pasa sau este prea prost ca sa vada asta.

Astazi Uniunea Europeana a trimis osomatie fara precedent Guvernului Ponta in care cerea sa respecte statul de drept si o justitie libera si mai ales in prim plan sa puna in aplicare imediat deciziile Curtii Constitutionale.Ce face Ponta?Nimic.Spune ca va respecta statul de drept si CCR dar tot amana in speranta ca va fi prea tarziu pentru Basescu.

Europa ne blameaza si suntem in pericol de a pierde inca o data aderarea la Schengen.Ponta spera ca romanii in special cei mai in varsta,nostalgici dupa era comunista il vor da jos pe Basescu,dar ce se va intampla cand acestia nu vor mai fi,domnule Victor Ponta?Cum va vor vedea generatiile viitoare?

Ati spus ca Basescu si PDL a dus Romania in criza economica dar ce ati facut voi USL?Daca ma uit la puterea de cumparare a romanului de acum,in special aceste ultime zile as putea spune sincer : Pe vremea lui Basescu era mai bine!

Deci traim mai bine acum domnule Ponta?Vorba lui Basescu : Sa Traiti Bine!

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.