Fara avocado,fara ciocolata:5 alimente pe care cainii nu le pot manca

Cine ar putea rezista acestei fete? Aproape nimeni. Deci,daca esti tentat sa-ti alinti cainele cu cateva resturi,verifica lista si asigura-te ca este in siguranta.
Dandu-i cainelui un pic din alimetele „umane”, nu este chiar atat de rau (daca alimentele sunt potrivite), dar trebuie sa fii foarte atent.”Exista alimente care sunt sigure pentru oameni,dar nu sunt sigure pentru caini” a spus un nutritionist veterinar.
Unele alimente,cum ar fi ciocolata,sunt gustoase pentru oameni, dar toxice pentru caini. Da-ti seama! Ce alimente nu ar trebui sa le dai cainilor? Iata 5dintre ele,in nici o ordine.Imprimati aceasta foaie si puneti-o pe usa frigiderului.
1.Avocado -avocado poate face cainele sa aiba diaree sau senzatii de voma. Semintele de avocado pot fi, de asemenea inghitite,provocand obstructionarea stomacului sau a intestinelor.
2.Struguri si stafide – nimeni nu stie de ce acestea sunt otravitoare pentru caini.Una dintre cele mai grave complicatii este insuficienta renala.Daca va vedeti cainele sa manance o stafida sau un strugure provocati voma cat mai curand posibil.3.Ceapa,usturoiul si arpagicul – nu conteaza daca sunt pulbere,fierte sau deshidratate, toate pot ucide celulele rosii din sangele cainelui si pot provoca anemie.Unii oameni cred ca usturoiul este benefic pentru caine. Nu mai credeti acest lucru.
4.Nuci – Gasite in produsele de patiserie, nucile pot face cainele sa verse, sa fie slab si deprimat.Chiar si cea mai mica cantitate poate provoca intoxicatii.
– Toata lumea ar trebui sa stie ca, aceste animale nu ar trebui sa manance ciocolata sub nici o forma.Desi noi oamenii consumam ciocolata,contin substante toxice.Doar un pic de ciocolata poate provoca diaree si varsaturi la caini,in timp ce prea multa poate provoca functii neregulate ale inimii si chiar moarte.

Cu o alta lista si informatii voi reveni in viitoarea mea postare.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.