Ghidul inchirierilor auto in Bucuresti. Ce trebuie stiut inainte de a semna actele de inchiriere

Inchrieri auto ieftine

Sunt multe motive pentru care oamenii decid sa inchirieze masini, in detrimentul achizitiei: flexibilitatea, costurile ceva mai mici, eliminarea riscurilor si nevoia. Pe masura ce se deschid mai multe centre de inchirieri auto Bucuresti, regulile devin din ce in ce mai stricte, insa sunt si multe parti bune, cum ar fi faptul ca prin concurente, preturile scad.

Inainte de a lua decizia de a alege un centru de inchirieri masini Bucuresti, cei de la kamoauto.ro recomanda o informare corecta. Fiecare beneficiar trebuie sa stie ce sa urmareasca atunci cand inchiriaza, ce acte trebuie sa dea si ce trebuie sa faca.

Ghidul celor care vor sa apeleze la inchirieri auto Bucuresti

Analiza pretului. Nu este suficienta o cautare dupa inchirieri auto Bucuresti ieftine. De foarte multe ori, un pret mic ascunde costuri foarte mari. Analiza pretului se poate face direct pe site-ul furnizorului sau chiar pe forumuri de specialitate, unde exista discutii. Spre exemplu, este bine sa se asigure faptul ca pretul afisat pe site este final si sa se descopere toate elementele incluse in el.

Este bine de luat in calcul si faptul ca pretul include, de fiecare data, o garantie, care poate sa fie destul de consistenta. Chiar daca aceasta este recuperata, sunt niste bani ce nu pot fi folositi pe perioada in care este inchiriata masina.

1. Analiza detaliilor. Exista o multime de detalii care conteaza la inchirierea autovehiculului si majoritatea sunt trecute in contract. Spre exemplu, exista firme de inchirieri care impun returnarea masinii in acelasi loc de unde a fost luata si exista firme care permit returul in alt loc. De asemenea, difera foarte mult conditiile de asigurare sau in ceea ce priveste orarul si chiar cantitatea de combustibil consumata.

2. Pregatirea actelor. Nu este nevoie de prea multe acte pentru a inchiria o masina in Romania. In principiu, sunt necesare actele principale: permisul de conducere si buletinul. Mult mai importante sunt actele masinii, care trebuie sa fie complete in momentul in care aceasta este predata.

3. Cunostinte legate de situatii extreme. Orice persoana care inchiriaza un automobil trebuie sa stie ce sa faca in cazul unui accident sau in cazul in care este furata masina. De cele mai multe ori, firmele de inchirieri au asigurari complexe care acopera orice dauna, insa in cazul unui accident produs de beneficiar, sunt mari sanse ca acesta sa fie nevoit sa plateasca. Pentru a evita problemele, este necesara o asigurare full casco.

4. Alegerea masinii. Este un pas mai mult decat important si trebuie sa tina cont de numarul de persoane ce urmeaza sa foloseasca automobilul, de locul in care va fi condusa, de cantitatea de bagaje si evident, de preferinte. Intr-un oras mare in care este nevoie de flexibilitate, asa cum este Bucurestiul, cele mai indicate sunt masinile de dimensiuni reduse, cu un consum cat mai mic de combustibil.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.