Hai să ieși la o …. NARGHILEA în Primăverii

Hai să ieși la o .... NARGHILEA în Primăverii

Narghileaua a fost un instrument creat special pentru oamenii avuți din Orientul Mijlociu acum sute de ani, ca formă de relaxare pentru aceștia. Fiind dedicată clasei elitiste din acea vreme, narghileaua a fost frumos împodobită cu fel și fel de ornamente în stil oriental pentru a simboliza opulența oamenilor.

Trecerea anilor și-a spus cuvântul și narghileaua a devenit un instrument de fumat accesibil pentru foarte multe persoane, reușind în ultimele secole să treacă granițele și în celelalte popoare și culturi ale lumii. Dacă înainte de perioada democrației pipa era narghileaua românilor, acum aceasta a devenit un instrument accesibil, regăsită în multe magazine cu specific oriental din țară.

Conform studiilor, cei mai mari fumători de narghilea de la noi din țară sunt bucureștenii, astfel că numărul de localuri cu narghilea a crescut semnificativ în ultimii ani. Una dintre cafenele din București preferate de către bucureșteni pentru gustul intens al narghilelei este Ganesha Caffe Primăverii (Detalii pe https://ganeshacaffeprimaverii.ro/narghilea).

Hai la o narghilea în Primăverii

Zona Primăverii din București este recunoscută pentru fluxul mare de oameni zilnic, astfel că numărul de localuri din această partea este într-o continuă creștere. Deși Ganesha Caffe mai are deja două locații care au consacrat brandul în rândul bucureștenilor, aceasta a hotărât să își deschidă o a treia locație în zona Primăverii pentru ca oamenii să își poată găsi relaxarea după o zi plină de muncă.

Ganesha Caffe Primăverii a devenit refugiul pentru mulți corporațiști din această zonă și nu numai, inclusiv pentru cei care doresc să fugă din traficul aglomerat și să se bucure de câteva ore de liniște. Personalul îi așteaptă în fiecare zi cu cărbuni încinși și o gamă largă de arome shisha pentru a se simți ca nobilii de altă dată din Orientul Mijlociu.

Pentru mai multă relaxare, narghileaua este acompaniată de un decor rupt din povești cu sultani, predominând astfel un cadrul plin de culoare și obiecte inspirate din cultura specifică. Aici, pe lângă decorul luxuriant, băuturile sunt cele care joacă un rol foarte important în această poveste deoarece narghileaua nu se poate fuma fără o băutura specifică. Astfel, personalul Ganesha Caffe Primăverii a creat un meniu bogat de băuturi care să se potrivească cu obiceiul de a fuma narghilea.

Printre cele mai îndrăgite băuturi se numără ceaiurile din plante asezonate cu condimente aduse de peste mări și țări, cafeaua – Ganesha Caffe este recunoscută pentru numărul mare de băuturi pe bază de cafea realizate după rețete străvechi pentru a se putea crea o experiență completă -, cocktailuri alcoolice – pentru cei care nu merg cu mașina și preferă mijloacele de transport în comun, personalul Ganesha îi așteaptă cu cocktailuri alcoolice din cele mai bune ingrediente – cocktailuri non alcoolice – pentru cei care sunt cu mașina, dar vor să se bucure de un gust intens, fructat – , freshuri și milkshake- uri din fructe proaspăt stoarse.

Pentru cei care doresc o narghilea în Primăverii, Ganesha Caffe îi așteaptă pe Bd-ul Primăverii nr 4. De asemenea, vă sfătuim să sunați în prealabil la numărul de telefon 0756 99 88 00 pentru o rezervare.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.