Importanta activitatilor fizice pentru corp

antrenament fitness

O persoana care se afla intr-o forma buna este capabila sa isi traiasca viata la maxim si sa actioneze eficient in cele mai multe dintre situatiile in care se afla. Antrenamentul fizic si psihic joaca un rol foarte important in vietile noastre. Oamenii care indeplinesc o conditie fizica buna, dar si o activitate cerebrala pe masura sunt predispusi sa aiba mai putine probleme de sanatate.

Ce este fitness-ul?

Fitness-ul nu inseamna doar o conditie fizica mai buna, ci si una mentala, psihica. Daca un individ se afla intr-o conditie fizica de exceptie, dar pe partea psihica intampina zilnic dificultati de gandire, concentrare si trece si prin situatii de tulburari psihice, nu se poate spune ca respectivul se afla intr-o stare excelenta de sanatate. Fitness-ul psihic se poate atinge doar daca intreg corpul tau functioneaza optim. Alimentatia corespunzatoare si momentele dese de relaxare te pot ajuta sa atingi aceasta stare.

De ce e important sa fii in forma fizica buna

Oamenii care sunt intr-o forma fizica excelenta sunt capabil sa isi pastreze gretatea optima constant si sunt mai feriti de bolile cardiace, dar si de alte probleme de sanatate.  O minte relaxata este o minte care se afla intr-o perioada continua de activitate. O persoana activa psihic, dar si fizic, este capabila sa faca fata urcusurilor si coborasurilor din viata fara a fi drastic afectati de schimbarile mai mult sau mai putin placute din viata lor.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.