Industria, amenitare pentru omenire

Industria, amenitare pentru omenire

Imensa crestere industriala:

Pe masura ce oamenii se dezvolta rapid si pentru ca oamenii au nevoie de locul de munca din acest motiv industria imensa creste peste tot, mai degraba decat sa gandeasca salvarea mediului. Cu toate ca industria joaca un rol important in cresterea rapida a economiei, industria excesiva a mediului are un impact negativ asupra mediului nostru. O buna gestionare a cresterii industriale ne poate aduce o productie mai buna in economia noastra si in mediul nostru.

Fiecare guvern ar trebui sa impuna o lege, astfel incat deseurile industriale sa nu se poata amesteca in raul nostru, in canel si sa vada apa, deoarece apa este un element valoros in mediul nostru, iar pe de alta parte, industria chimica nu ar trebui sa permita in apropierea zonei fluviului sa ne salveze mediu inconjurator .

Este adevarat ca emisia de fum din industrie provoaca si poluarea aerului si pentru aceasta ar trebui sa luam masuri adecvate pentru ca aerul nostru sa nu poata fi poluat excesiv de fumul industrial.

 

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.