Kitul complet pentru unghii cu gel – revolutia anului 2017 in manichiura

Manichiura cu gel colorata

O manichiura cu gel nu adauga doar un strop de culoare, ci ofera si un aspect frumos si intretinut al unghiilor pentru o perioada mai indelungata.

Saloanele au oferit servicii de manichiura cu gel de multi ani, dar numai recent au inceput sa fie disponibile kituri pentru ca unghiile sa fie realizate cu usurinta de acasa. Iar aceasta evolutie este de apreciat, deoarece este usor sa recreezi o manichiura cu gel acasa daca ai gelul potrivit in recuzita. Gelul pentru constructie Victoria Vynn foloseste o formula unica care reactioneaza la lumina UV sau LED. Lumina usuca gelul de constructie astfel incat sa ramana neted, stralucitor si intact timp de doua saptamani.

Alegeti lumina potrivita

Atunci cand cumperi un kit pentru a realiza unghii cu gel, este important sa alegi lampa potrivita. Lampile cu ultrasunete UV sunt populare deoarece lucreaza cu orice tip de gel uv pentru constructia unghiilor si sunt de obicei mai accesibile decat lampile cu LED. Cu toate acestea, cumparatorii trebuie sa fie atenti la lampile cu lumina UV deoarece expun clientele la radiatii UV, care pot fi daunatoare in doze mari. Lampile cu LED-uri nu presupun riscuri asupra sanatatii, insa acestea tind sa fie mai costisitoare decat lampile UV pentru ca nu vin cu acelasi pericol de radiatii.

In plus fata de tipul de lumina, este important ca persoanele care investesc in respectivul sistem sa ia in considerare sursa de energie folosita. Unele lampi de unghii functioneaza pe baterii. Aceste lampi pot fi la fel de eficiente ca si cele care se cupleaza in perete, insa inlocuirea bateriilor poate face sistemul mai costisitor in timp.

Gasiti accesorii compatibile

Aplicarea unghiilor cu gel este mai complicata decat aplicarea unei oje standard pentru unghii. Pe langa uscarea gelului folosind o sursa de lumina, trebuie, de asemenea, sa pregatiti unghiile pentru manichiura. Nu toate kiturile pentru unghii cu gel vin cu toate accesoriile necesare, deci este o idee buna pentru cumparatori sa gaseasca accesorii compatibile cu sistemul pe care il cumpara.

Demachiant, Base Coat si Top Coat

Kit cu gel pentru unghiiInainte de aplicarea gelului de constructie, unghiile trebuie sa fie complet curatate de vechiul gel si de orice murdarie sau ulei. Asta inseamna aplicarea unui ulei pentru unghii, precum si a unui strat de base coat pentru polisarea gelului. De asemenea, utilizatorii trebuie sa sigileze unghia cu un strat de Top Coat, astfel incat manichiura sa ramana lucioasa si neteda. Un kit pentru unghii cu gel poate veni cu toate sau niciunul dintre aceste elemente, insa trebuie sa achizitionati si celelalte produse separat pentru o experienta completa.

Luati in considerare angajamentul in timp

Multe femei experimenteaza unghiile cu gel deoarece o manichiura mai durabila inseamna mai putin timp petrecut pentru a indeparta oja, pentru a face retusuri sau pentru a vizita un salon de unghii. Cu toate acestea, este important sa se ia in considerare timpul necesar pentru a aplica unghiile de gel acasa. Procesul de aplicare a unghiilor cu gel dureaza mai mult decat o manichiura traditionala.

Indepartarea gelului

Indepartarea gelului pentru unghii dureaza mai mult decat indepartarea ojelor traditionale. Deoarece acesta adera puternic la unghii, trebuie sa fie inmuiat cu ajutorul acetonei speciale. Procesul poate dura cel putin 10 minute.

Desi manichiura cu gel rezista un timp indelungat, intretinerea si ingrijirea ulterioara sunt necesare pentru ca unghiile sa-si pastreze aspectul. Gel poate usca pielea si cuticulele, motiv pentru care ar trebui sa investiti intr-un ulei hidratant pentru cuticule.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.