Lacunele societatii noastre…

problemele societatii

Citisem adineaori intr-un articol din presa româneasca ca o cutare primarie a achizitionat doua vidanje nou-noute cu preturi destul de usturatoare pe care nici macar nu le foloseste. Stim cu totii ca este deosebit de important sa ne ocupam de acest aspect esential al curateniei precum si de toate elmentele care asigura un mediu curat si sanatos. Iar acest lucru inseamna sa investim in niste servicii de vidanjare profesionale si care sa ne asigure toate aceste lucruri mentionate anterior. Insa intrebarea pe care ne-o adresam este cum facem acest lucru?

Ceea ce vrem sa spunem este ca financiar vorbind, nu stim, adeseori, ce sa alegem pentru ca lucrurile sa iasa bine pe bani putin. Pretul unei vidanje nu este deloc mic, mai ales daca doresti achizitionarea unei masinarii nou-noute. Iar serviciile unei firme de specialitate care se ocupa de aceasta chestiune necesita si ele o serie de investitii din punct de vedere financiar si este destul de dificil sa luam o decizie care sa functioneze pe termen lung si sa fie profitabila din punctul de vedere al raportului calitate-pret.

La fel de constinti suntem si de faptul ca nu putem sa ne lasam orasul sa fie inundat la propriu de tot soiul de deseuri si de mirosuri insuportabile care sa ne afecteze sanatatea si care sa ne aduca o serie infinita de boli si de probleme de acest soi.

Nu stiu daca platirea unui pret usturator pe o vidanja pe care o folosesti doar atunci când orasul se confrunta cu situatiile neplacute descrise in rândurile de mai sus este o solutie viabila. Insa cert este ca aceasta problema poate aduce cu sine multe alte probleme, iar ideal este sa fie solutionata cât mai repede si daca se poate inainte de a produce inundatii si alte pagube.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.