Mediul incojurator, o problema mondiala

Mediul incojurator, o problema mondiala

Mediul inconjurator din lume trece de la o zi la alta intr-o situatie mai grava, pe masura ce folosim recursurile noastre naturale fara discriminare si nu reusim sa ne gestionam deseurile. Situatia noastra de mediu totala se deterioreaza in viata de zi cu zi, dar nu ne preocupam de faptul ca ne salveaza de diferite tipuri de calamitati naturale si de disparitia mai multor tipuri de grupuri de spatii pentru animale. putina preocupare decat ne va face ganditor pozitiv pentru a ne salva mediul.

Explozie de populatie:

Prima si cea mai importanta problema emergenta din lume este explozia populatiei care are un impact direct asupra mediului si a tuturor elementelor vitale ale mediului nostru, cum ar fi apa, copac, aer si multe alte lucruri. Aceasta provoaca inflatia saraciei de bani, rata ridicata a preturilor produselor cotidiene si creeaza mii de probleme care sunt prea greu de rezolvat. Pe de alta parte, pentru cresterea cresterii populatiei, distrugem resursele noastre valoroase si facem un impact devastator pentru noi insine.

Cresterea concentratiilor de CFC in aer:

Pentru lipsa copacilor si a suprafetei de padure, CFC-urile se maresc zi de zi, din acest motiv, temperaturile lumii cresc, ceea ce are impact direct asupra topirii ghetarilor polare si a cresterii nivelelor marii care determina trecerea terenului ferm in apa, care are impact direct un efect negativ asupra mediul nostru.

 

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.