Metode prin care poti scapa de firele de par crescute sub piele

Exfoliere si epilare cu epilatorul

Metodele de indepartare a parului pot determina inradacinarea parului la majoritatea femeilor. Daca aceasta este o veste mai putin fericita, ei bine, exista si una grozava: exista masuri pe care le poti lua pentru a trata, dar mai ales pentru a preveni aparitia acestor fire.

Epilatorul este unul dintre aparatele preferate de epilat are femeilor, deoarece promite o piele fina saptamani bune. Cu toate acestea, nici femeile care folosesc un epilator bun nu sunt scutite in vreun fel de problema firelor de par crescute sub piele. Acestea sunt pastrate in captivitate de un strat superficial de piele. Daca va deranjeaza aceasta problema, exfolierea este una dintre cele mai simple metode de indepartare a firelor de sub piele.

Exfolierea inseamna a scapa de celulele moarte ale pielii. De ce este atat de importanta?

Celulele moarte ale pielii sunt cauza principala pentru care avem problema firelor sub piele. Parul este prins sub piele, deoarece nu poate patrunde la suprafata, avand in fata zidul celulelor moarte ale pielii. Exfolierea este indicat sa fie realizata inainte de fiecare sesiune de epilat, dar si la un interval de cateva zile. Aceasta poate fi realizata cu ajutorul unor produse de exfoliere, cum ar fi scrub-urile corporale, dar si cu ajutorul unei perii de exfoliere, pentru cele care nu au pielea sensibila.

Poti chiar sa-ti faci propriul scrub de corp la domiciliu, exista o multime de retete si sunt foarte simple.

O alta optiune de exfoliere este folosirea unor sapunuri de exfoliere care contin multe uleiuri plus fulgi de ovaz, zahar sau sare. Uleiurile ar trebui sa contribuie la mentinerea hidratarii pielii.

Aceste sapunuri pot fi folosite zilnic.

Fiecare produs vine cu un set propriu de instructiuni, astfel incat este foarte posibil ca unele produse sa fie utilizate zilnic sau de doua ori pe zi, in special pentru o perioada de timp, pana cand majoritatea firelor crescute sub par dispar.

Firele de par crescute sub piele pot avea efecte secundare negative, dincolo de cele legate de aspectul estetic. Acestea pot provoca mancarime, infectari, zgarieturi, care pot lasa cicatrici sau pot intuneca permanent pielea. Tocmai de aceea este important sa alegeti un epilator IPL de buna calitate si sa apelati la exfoliere, ori de cate ori este cazul.

Pielea necesita ingrijire permanenta, indiferent de sezon, asa ca este important sa ii acordati atentia necesara pentru a va bucura de un aspect demn de invidiat pentru mult timp.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.