Metode simple pentru procurarea unui sediu social

Sediu social

Infiintarea unei firme poate ocupa destul de mult timp, dar mai ales presupune un efort initial consistent. Demersurile pe care trebuie sa le faci pentru infiintarea firmei nu sunt neaparat numeroase, insa pot ocupa destul de mult timp. Pentru a le face pe toate ca la carte si pentru a putea avea rezultate favorabile din timp, este destul de important sa reusesti sa iei decizii cat mai bune in ceea ce priveste infiintarea firmei. Un lucru destul de important in aceasta privinta este si stabilirea sediului social.

Pentru sediul social exista mai multe variante disponibile, de aceea este important sa stii cat mai multe informatii despre fiecare in parte, astfel incat sa poti lua o decizie cat mai buna si inspirata pentru dezvoltarea firmei tale.

Stabilirea sediului social pentru firma se poate face intr-un spatiu special destinat pentru acest lucru, ceea ce inseamna fie achizitionarea, fie inchirierea unui spatiu separat (acest lucru presupune costuri destul de mari), fie sa apelezi la propriul apartament pentru stabilirea sediului (acest lucru prespune obtinerea de acorduri si semnaturi de la vecini, precum si de la asociatia de proprietari – este o decizie deloc costisitoare, in schimb implica destul de mult efort in ceea ce priveste convingerea proprietarilor pentru obtinerea semnaturilor), cea de-a treia varianta, nu foarte costisitoare, in schimb foarte rapida, este reprezentata de stabilirea sediului social la avocat.

Sediul social la avocat presupune ceva costuri (acestea variaza de la un cabinet de avocatura la altul, in functie si de servicii conexe pe care le pune la dispozitie), in schimb tot ceea ce ai de facut este sa semnezi contractul de asistenta juridica, lucru care va reduce timpul de infiinare al firmei de la 7 la 2 zile.

Un alt avantaj destul de important este ca reusesti destul de usor sa gasesti un sediu social la avocat in apropiere de locuinta ta. Ofertele sunt destul de numeroase, nu trebuie decat sa iti rezervi putin timp pentru a gasi o oferta cat mai potrivita din toate punctele de vedere (proximitate, costuri, servicii oferite).

De mentionat este faptul ca nu poti avea sediul social la avocat pentru o perioada mai lunga de un an. In schimb, poti folosi acest timp pentru a dezvolta firma suficient de mult cat sa poti obtine apoi in sediu propriu in care sa iti desfasori activitatea cu succes.

Astfel ca, ati infiinta propria firma devine o metoda destul de simpla prin care sa ajungi la visul tau, acela de a transforma o mare parte din activitatea ta in ceea ce se numeste posibilitate rapida de dezolvare, dobandirea unor abilitati de comunicare, leadership si management. Poti deveni in cele din urma ceea ce isi doreste orice tanar spirit antreprenor, un om de afaceri de succes.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.