Nu va alarmati atunci cand aveti o capusa

Nu va alarmati atunci cand aveti o capusa

Boala Lyme nu trebuie luata cu usurinta. Daca credeti ca ati putea avea, trebuie sa consultati un medic neaparat. Cu cat xai devreme, ca si in cazul oricaror boli, cu atat mai bine. Prin unele estimari, undeva in jur de 300.000 de cazuri posibile sunt diagnosticate in fiecare an.

Dar majoritate acestor cazuri – acest lucru este important de retinut pentru linistea multor dintre voi – sunt tratate cu o runda simpla de antibiotice orale. Daca sunt capturate devreme, in special, oamenii se recupereaza rapid si complet.

„Nu vreau sa minimizez aceasta boala Lyme este o boala grava, este important ca oamenii care au aceasta sa fie diagnosticati corect si tratati”, spune Baker. „Dar nu este ceva care este imposibil de rezolvat. Este foarte usor de gestionat. Nu este o infectie care este dificil de tratat. De fapt, 9 din 10 oameni, daca este diagnosticat corect si tratate in mod corect, nu au nici o problema.“

Astfel, daca vedeti o capusa infipta in piele este important sa va duceti de urgenta la doctor pentru ca medicul sa o scoata corespunzator. Acesta o sa va dea tratament medicamentos daca este cazul si o sa va poata raspunde sa toate intrebarile si sa va indrume corespunzator.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.