Pareri despre autoturismul momentului – BMW M3

BMW M3

BMW M3 din seria e46, este poate unul din cele cumparate automobile marca bmw intre anii 2000-2005. Cum un motor de sase cilindri care realizeaza o putere de 343 CP, BMW M3 E46, este un adevarat bolid pe sosele.

Aceasta masina, concureaza cu masini binecunoscute ca Audi S4, Porche 996 sau Mercedes-Benz CLK 55 AMG.

In acest articol, voi vorbi despre un gadget util pentru cei care detin in momentul de fata o astfel de masina. Este vorba despre DVN-E46 Android, sistem de navigatie bmw e46.

Util in foarte multe situatii, bineinteles, atunci cand te afli la volan, acest sistem navigatie bmw e46 este in primul rand un dvd auto. Cu posibilitatea de a reda videoclipuri, filme, muzica in o gama diversificata de formate, dvd-ul sau sistemul de navigatie este intr-adevar o necesitate si nu un moft.

Inchipuiti-va ca mergeti la drum lung si aveti nevoie de un sistem gps pentru ghidare. Acest dvd auto cu sistem gps este perfect. Deasemenea, in aceasta calatorie ai cu tine familia si nu-i poti lasa sa se plictiseasca.

Asa ca un timp ce tu conduci sau schimbi cu nevasta, copiii dar si persoana din dreapta se vor bucura de posibilitatea de a folosi acest dvd auto pentru a accesa youtube si de a se uita la un videoclip. De ce nu, poate ca veti folosi un stick sau un card pe care aveti un film in format mp4 sau avi.

Acest sistem de navigatie este perfect din atat de multe puncte de vedere incat nici nu stiu pe care din ele sa-l mai exemplific.

Sa spunem ca lucrati foarte mult, calatoriti foarte mult si vorbiti foarte mult la telefon.

De acum, nu va mai trebui sa primiti amenda pentru faptul ca vorbiti la telefon din mers.

Telefonul mobil se poate conecta prin bluetooth la acest sistem de navigatie bmw e46 si puteti auzi in boxe ce vorbeste persoana de la celalalt fir iar voi sa vorbiti intr-o casca.

Iata asadar cat de multe utilitati poate avea un astfel de dvd auto, denumit generic mai degraba sistem de navigatie. Daca detineti un BMW M3 construit intre 1996-2006, acest sistem de navigatie este ceea ce va mai lipseste, asa cum spuneam si mai sus.

Alaturi de alte accesorii electronice care permit interconectarea cu dotarile standard ale autoturismului, se pot comanda online de la magazinul online Edotec.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.